Akvizice ApF HU Shop roku

Extreme kültéri

Termékkatalógus
Extreme kültéri
4,7 3 értékelés
- cseh menü, 5 Mpx felbontású, 2" érintőképernyő, ajánlott életkor 8 év fölött
Kód:  HRAa6150 Termékszám:  8001444168297

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Extreme kültéri

Lélegzetelállító nagy felbontású videók ezzel a különleges kameráva, amely első pillantásra lenyűgözi az egyedi design-jával. A kamera nem csak hogy kényelmes felvételt biztosít, hanem még extrém körülmények között is megbízható.

 A kamerának három üzemmódja van: fotó, videó, és a vezető mód, amely lehetővé teszi a videók kerékpározás, gördeszkázás, síelés és egyéb tevékenységek közbeni készítését. Az összes kép később megtekinthető az LCD képernyőn, majd pedig a számítógép segítségével, amikor az eszköz a mellékelt USB-kábel segítségével kapcsolódik.


Legfontosabb jellemzői

  • erős folytonosság, dinamikus képek
  • Alkalmas gyermek 8 éves
  • AVI fájlok és fényes, tiszta kép
  • 4X digitális zoom
  • fájlok tárolása a microSD kártyán
  • cseh nyelvű menü
  • töltés USB-kábellel számítógről

Ez a videókamera mindenkit magával ragad. És nem csak  cseh menüje miatt, hanem mert érintőképernyőjének átlója 2 ". Bizonyára Önnekis remek hasznára válik a 4X digitális zoom a távoli témákhoz. Az összes felvett anyagot a legfeljebb 32 gigabájtos MicroSD kártyára mentheti. A kamera az autóban vagy az USB kábel használatával a számítógépről tölthető.

A csomag tartalma

  • kamera és a használati utasítás
  • vízálló
  • tartó
  • USB kábel és autós töltő
  • eredeti lítium akkumulátor

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-ai. a játékok biztonságáról szóló rendleetének és minden hely jogi normának. A csomag tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Extreme kültéri Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Extreme Outdoor kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Extreme Outdoor kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Extreme Outdoor Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Extreme Outdoor Kamera.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ