A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Fa 3D Puzzle - Bulldozer távirányító

Termékkatalógus
Fa 3D Puzzle - Bulldozer távirányító
Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  RBT064

Fa 3D Puzzle - Bulldozer távirányító

Ponořte se do úžasného světa 3D puzzle RoboTime. Ez fából 3D puzzle áll egyes összekapcsoló eszközök fadarabok használata nélkül semmilyen eszközt, ragasztó és csavarok. Díly lze snadno vymáčknout prsty a pomocí názorného grafického návodu je složit do výsledné podoby. A készlet készült lemez, és megfelel minden igazolásokat és vizsgálatokat az európai piac számára. 3D játékokhoz tervezték minden gyermek 3 éves, de örömet is sok idősebb gyermekek számára.

Bulldozer távirányító je skvěle vypadající a propracovaná stavebnice.Összetett modell távvezérelhető és utazz vele négy irányban. Továbbá, ha a vezetés a hangok. Tehát élvezni sok-sok móka az összeszerelést és összeszerelés után fa 3D puzzle. Toy lehet kombinálni más készletek termékcsalád. Így lehetséges, hogy hozzon létre egy élénk és valóban fantáziadús világban. 

Műszaki adatok:

téma:
Bulldozer távirányító

áramellátás:
3 x 5V AA - kerékpár, 2x1, 5V vezető AAA elem (nem tartozék)

Ajánlott kor:
6 év

anyaga:
rétegelt lemez - Balsa minősége limes

A méretei összeszerelt modell:
220 x 200 x 155 mm

A csomag tartalma:
4 x rétegelt lemez - Balsa
1 x műanyag alkatrészek
2 x Motor
1 x vezérlő
1 x távirányító
1 x szemléltető grafikus utasítások
1 x használati Cseh

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fa 3D Puzzle - Bulldozer távirányító
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné 3D Puzzle - Buldozer na dálkové ovládání. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené 3D Puzzle - Buldozér na diaľkové ovládanie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Bulldozer auf der Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Bulldozer auf der Fernbedienung.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ