Shop roku 30 dnů na vrácení

Fa babaházak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Emeletek száma
2
3
-
Tulajdonságok
Szétszedhető konstrukció
(1)
Nyitható ajtók
(1)
Lépcső
(1)
Hosszúság/mélység
26 cm
33 cm
-
Szélesség
51 cm
59 cm
-
Magasság
53 cm
90 cm
-
Szűrés

A fa babaház egy olyan klasszikus, amely nem hiányozhat egyetlen lány birodalmából sem. A fából készült kivitelezés számos előnnyel jár, és egyedi kialakításával gyönyörködtet. Kíváncsi vagy, milyen szempontok alapján választhatók ki fa babaházak? Olvass tovább!

Tovább

Milyen előnyei vannak egy fa babaház vásárlásának?

A fa az egyik legnépszerűbb anyag a játékok készítésénél. És akárcsak más fából készült játékok, a fa babaházak is elvarázsolnak a kialakításukkal. Nézd meg a fa babaházak előnyeit:

  • Rendkívül tartós a műanyaghoz képest.
  • Hosszú élettartam - generációkon át bírja a strapát.
  • Természetes és szemet gyönyörködtető design.
  • Nagy stabilitás a biztonságosabb játék érdekében.

Melyek a legfontosabb dolgok, amelyeket figyelembe kell venned, amikor egy fa babaház vásárlása mellett döntesz?

Minden kis hercegnő előbb-utóbb vágyik egy házra kedvenc babái számára. Ha egy fa babaház iránt érdeklődsz, nem kell aggódnod a választás miatt. Csak vedd figyelembe a gyermek életkorát és a térbeli lehetőségeidet.

Fa babaházak és a gyermek életkora

A babaházak, beleértve a fa babaházak, számos változatban kaphatók, amelyek kivitelezésben és méretben különböznek egymástól. Sokukhoz pedig rengeteg tartozékot kínálnak, ezért fontos, hogy a gyermek életkorát tartsd szem előtt a választáskor. A játszóház egyes részei kevésbé tartósak vagy túl kicsik lehetnek, ezért mindig tartsd magad a gyártó ajánlásaihoz.

Kis ház, kis ház, ki lakik benned? Kiváló választás egy fa babaház a babáknak megfelelően

Ha a fa babaház mellett döntesz, azt is vedd figyelembe, hogy a kicsi milyen babákkal szeret játszani, hogy azok kényelmesen elférjenek benne. A népszerű Barbie, L.O.L., Enchantimals és más típusú babák között igen nagyok a magasságkülönbségek, és kínos lenne, ha kedvenc babája nem férne be a házba.

Egy fa babaház vásárlása nem kell, hogy olcsó mulatság legyen. Ha szeretnél spórolni, nézz szét a Fa babaházak - használt oldalon. Lehet, hogy ott kincset találsz, remek árban.

Bungalót vagy villát szeretnél? Fa babaház és annak mérete

Akárcsak a műanyag, a fa babaház is sokféle változatban kapható. Itt minden a helykínálatodról szól. Sok babaház többszintes a még nagyobb szórakozás érdekében, de találhatsz alacsony, egyszintes házakat is. A fa babaházak szélessége problémát jelenthet, ezért vásárlás előtt mindenképpen mérd ki a helyet. Ha nincs elég helyed, egy összecsukható babaház lehet a megoldás.

A fa babaházak nem maradhatnak kiegészítők nélkül sem

A Fa bababútorok és egyéb kiegészítők minden fa babaház elengedhetetlen kellékei. Ahhoz, hogy a babákkal való játék igazán szórakoztató legyen, a babaházaknak megfelelően felszereltnek kell lenniük. Egyesek már tartalmaznak bútorokat és egyéb kiegészítőket, másokat viszont meg kell vásárolni. Ez az információ mindig megtalálható a termékleírásban.

i

Nem egy fa babaház lesz a megfelelő számodra? Akkor nézz szét a teljes Barbie, L.O.L. és egyéb Babaházak kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Babaház bútorokkal Szállításra kész > 5 db
Babaház - lépcsővel, mérete 90 × 59 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
-39 %
16 490 Ft
9 990 Ft

3 termék
4,7
Babaház bútorokkal
Babaház - lépcsővel, mérete 90 × 59 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -39 %
9 990 Ft 16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz35320
5,0
Woody Kétszintes babaház erkéllyel és kiegészítőkkel
Babaház - mérete 55 × 51,5 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), 5 helyiség, nappali, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, barna kivitel, ajánlott 3 éves kortól
18 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAif10755
Woody Vila Isabelle
Babaház - szétszedhető, nyitható ajtók, mérete 53 × 51 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), 2 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
27 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3546

Fa babaházak

Fa babaházak

A Fa babaházak kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Fa babaházak – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fa babaházak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fa babaházak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fa babaházak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fa babaházak vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ