Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Fa logikai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
3 éves kortól
5 éves kortól
-
Szűrés

Szereted a szabadidődben tornáztatni az agytekervényeidet? Akkor biztosan élvezni fogod a fa logikai játékok mindegyikét. Más típusú logikai játékokkal ellentétben ezek a változatok természetes kialakításukkal, nagyobb tartósságukkal és gyakran megismételhető rejtvényeikkel fognak örömet okozni. Ráadásul sokféle változatban kaphatók, amelyek a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt felhőtlen szórakozást nyújtanak. Milyen típusú fa logikai játékok kaphatóak és mi mindent kell figyelembe venni a választásnál? Olvass tovább, hogy többet megtudj a témában.

Tovább

A fa logikai játékok a stílusukkal és a tartósságukkal is elkápráztatnak

A fa logikai játék típusok sokféle formát ölthetnek. A legnépszerűbbek közé tartoznak a logikai rejtvények, a kirakós játékok, a golyók, gyűrűk kiszabadítása vagy akár a palackba épített hajó titkainak feltárása. A fa logikai játékok a más anyagokból készült játékoktól a jellegzetes, természetes dizájnjukban és tartósságukban különböznek. Az esztétikai és praktikus előnyök mellett a fa egyedi textúrát és meleg tapintást is ad a játékoknak, ami fokozza a megoldás élményét. Használatuk elősegítheti a finommotorikus készségek és a türelem fejlődését, így nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is ideális szórakozást kínálnak.


logikai fajátékok csillag
Csillag alakú fa logikai játék

logikai fajátékok kocka
Kocka alakú fa logikai játék

logikai fajátékok doboz
Fa logikai játék doboz

logikai fajátékok
Atipikus fa logikai játék

Miben különböznek az egyes fa logikai játékok? 

A többi típushoz hasonlóan a fa logikai játék modellek elsősorban a nehézségükben különböznek. A nehézségi szint határozza meg azt, hogy egy fa logikai játék kezdőknek vagy haladóknak alkalmas-e inkább, emellett az ajánlott életkor is befolyásolja azt, hogy kinek melyik fa logikai játék való. A rejtvények nehézsége kulcsfontosságú tényező lehet a választásnál, mivel a megfelelő szint biztosítja azt, hogy a rejtvény stimuláló és szórakoztató legyen anélkül, hogy a játék frusztrációhoz vezetne. Milyen trükkös problémákat kínálnak az egyes fa logikai játékok?

Milyen fa logikai játék típusok alkalmasak a kezdőknek és a gyerekeknek?

A gyermekek vagy kezdők számára készült fa logikai játék kiválasztásakor vedd figyelembe az ajánlott életkort. A kb. 14 éves korú gyermekeknek szánt fa logikai játékok már a kezdő felnőtteknek is elegendő szórakozást nyújtanak. A gyermekek esetében az életkort mind a nehézség, mind a biztonság szempontjából figyelembe kell venni, mivel egyes játékok (például a fából készült golyós kirakó) apró alkatrészeket tartalmazhatnak, ezért a választáskor mindig kövesd a gyártó ajánlásait. Az e korosztály számára tervezett fa logikai játékok gyakran ötvözik a szórakozást a kognitív képességek fejlesztésével, mint például a forma- és színfelismerés, a logikus gondolkodás és a térbeli tájékozódás.

A közepesen nehéz fa logikai játékok kihívást jelentenek

A közepes nehézségű fa logikai játék változatok már tisztességesen próbára teszik a logikus gondolkodást, és hosszú órákat tölthetsz el a megoldásukkal. A kínálatunkban szereplő felnőtteknek szóló fa logikai játékok többsége ebbe a kategóriába tartozik. A közepes nehézségű játékok ideálisak a tapasztalt rejtvényfejtők számára, akik nagyobb kihívást keresnek. Ezek a fa logikai játékok nagyszerű élményt nyújthatnak a megoldásuk során, mivel gyakran fejlett stratégiai gondolkodást és a probléma különböző szemszögekből való meglátásának képességét igénylik.

A nehéz fa logikai játékok a gyakorlott ínyenceknek készülnek

Ha igazi kihívást keresel, válassz olyan nehéz játékokat, amelyek megoldása órákig vagy akár napokig is eltarthat. Ezek a bonyolult rejtvények általában a felnőttek és a tizenévesek számára alkalmasak. A nehéz fa logikai játékok maximálisan próbára teszik a logikus gondolkodást és a türelmet, viszont amikor sikerül megoldani egy nehéz feladatot, annál nagyobb az elégedettség.

i

A fa logikai játékok megoldásai

Ha elakadtál egy fa logikai játék megoldásánál, a rejtvénynél található utasítások vagy az internet kínálhat megoldást. A YouTube-on például rengeteg videó található, ahol az emberek mindenféle rejtvényt megoldanak, csak keresd meg az adott fa logikai játék típusát. Néhány rejtvényhez a csomagban is találsz megoldókulcsot.

A fa logikai játékok népszerűek a gyerekek körében

A gyerekeknek szánt fa logikai játék modellek rengeteg előnnyel rendelkeznek, és a kicsik nagyon szeretik őket. A játékok által fejlesztik a finommotorikus készségeiket és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekeknek szánt rejtvények igazán szórakoztató időtöltést is jelentenek. Ezek a játékok ösztönzik a forma- és a színfelismerést, valamint a problémamegoldást is. Egy fa logikai játék lehet az első lépés a gyerekek számára a türelem és a koncentráció fejlesztéséhez is.

Nem csak az emberek, hanem az állatok is szeretnek rejtvényt fejteni. Kínálatunkban választhatsz kutyáknak alkalmas fa logikai játékok közül is, amelyekkel szórakoztathatod négylábú barátodat. A kutyáknak szánt fa logikai játékok nagyszerűek a szellemi tevékenységük serkentésére és az unalom megelőzésére. Ezek a játékok segíthetnek a kutyáknak fejleszteni a problémamegoldó készségüket, javíthatják memóriájukat és megerősíthetik az ösztönös viselkedésüket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Brain Twister Szállításra kész > 10 db
Logikai játék - anyaga fa, ajánlott életkor 3 éves kortól
2 390 Ft

6 termék
3,7
Brain Twister
Logikai játék - anyaga fa, ajánlott életkor 3 éves kortól
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00135
5,0
Small Foot geometriai rejtvények 4 db
Logikai játék - anyaga fa, ajánlott életkor 5 éves kortól
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12328
4,9
WOODY kockajáték „fejtörő”
Logikai játék - anyaga fa, nehézségi szint könnyű, ajánlott életkor 3 éves kortól
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz08800
4,8
Vilac 3D tangram színes
Logikai játék - tangram, anyaga fa, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 5 éves kortól
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif9558
Lucy & Leo 285 Tangram - kirakós játék
Logikai játék - tangram, anyaga fa, nehézségi szint közepes, ajánlott életkor 3 éves kortól
6 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2670
2,0
Teddies Fejtörő építőjáték 10 db
Építőjáték - ajánlott 3 éveskortól
4 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1249

Fa logikai játékok

A Fa logikai játékok kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fa logikai játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fa logikai játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fa logikai játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ