Játék szett Sylvanian Family- Faház

Termékkatalógus
Játék szett Sylvanian Family- Faház
Játékszett Sylvanian Family, készlet tartalmaz egy fa házat, csúszdát, létrát, kosarat
Kód:  HRAa1114 Termékszám:  8711915028820 Gyártó honlapja:
Játék szett Sylvanian Family- Faház Megszűnt

Játék szett Sylvanian Family- Faház

A Sylvanian Families figurák 1985-ben jöttek létre, Japánban. Fokozatosan vált világszerte keresetté. A motívumok már számos játékot és animációs filmet ihlettek, sőt megalapítottak egy Sylvanian Families klubot és támogatói csoportot is. A Sylvanian Families tagjai eredetileg erdei állatok, amelyek családokban élnek. Az utóbbi években azonban új szereplők is érkeztek: háziállatok és vadon élő állatok egyaránt. Minden családhoz saját különböző eszközök és tárgyak tartoznak, amelyeket bármikor meg lehet vásárolni, így bővítve a lehetőségeiket különböző eszközökkel, mint például egy házzal, vagy autóval, amelyek minden család számára szükségesek az élethez és nélkülözhetetlenek a pihenéshez. 

Egyedi játékokhoz ideális faház, amely lehetővé teszi, hogy a kicsi még kreatívabb történeteket találhasson ki, és élvezze a játékot kedvenc karaktereivel a Sylvanian Families sorozatból. Ez az egyedülálló házikó számos titkot rejt. Sőt, teljes mértékben elfér a dobozban. A játékteret most bővítheti egy faházzal, csúszdával, létrával és egy kosárral amellyel felhúzhat bármilyen játékot a fa koronájába. Ezzel a csodálatos játékkal a kisgyermek órákat tölthetnek zavartalan szórakozással, miközben fejlesztik az empatikus és gondoskodási képességeiket. A figurákat és kiegészítőket a csomag nem tartalmazza.

Műszaki adatok:

téma:
Sylvanian Families

A csomag tartalma:
faház
csúszda
létra
kosár 

Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játék szett Sylvanian Family- Faház Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Stromový dům. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stromový dom Sylvanian Family. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Baumhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Baumhaus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ