Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Bigjigs Fa puzzle - Farm

Termékkatalógus
Bigjigs Fa puzzle - Farm
- 96 darabos, ajánlott korosztály: 7 éves kortól
Kód:  BGJ075 Termékszám:  691621141335

Bigjigs Fa puzzle - Farm

A Bigjigs egy angol cég, amely 1985-ben alakult és annak szenteli tevékenységét, hogy elkészítse a legcsodálatosabb fából készült játékokat. A cég fő előnye a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettségük a minőség és az eredetiség iránt. Hagyja magát elvarázsolni a legtermészetesebb anyagokkal és ismerje meg milyen igazán minőségi, fából készült játékokkal játszani.

A Bigjigs fa puzzle nem csak bizonyítottan minőségi, de változatos és érdekes témákat örökít meg, amelyek serkentik a gyermekek képzelőerejét. Egyszerűen válassza ki a kedvenc motívumát gyermeke számára és kezdetét veheti a szórakozás. A puzzle egy olyan népszerű tevékenység. amely nem csak szórakoztató, de javítja a gyermekek motoros és kognitív képességeit is. 

A puzzle motívuma egy idillikus és aranyos farm, teli állatokkal és növényekkel. Hagyja, hogy gyermeke megismerje ezt a szép világot, amelyben a szorgalmas emberi munka és a természet kombinációja látható. A puzzle 96 darabból áll, és 7 éves kortól ajánlott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Fa puzzle - Farm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné puzzle - Farma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Drevené puzzle - Farma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Puzzles aus Holz - Bauernhof. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Puzzles aus Holz - Bauernhof.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ