Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bigjigs játszószőnyeg játékvasúthoz

Termékkatalógus
Bigjigs játszószőnyeg játékvasúthoz
Vasútmodell kiegészítő - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  BGJ358 Termékszám:  691621090428

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs játszószőnyeg játékvasúthoz Megszűnt

Bigjigs játszószőnyeg játékvasúthoz

A Bigjigs egy 1985-ös alapítású angol cég, amely tevékenységét a legcsodálatosabb, fából készült játékok létrehozásának szenteli. A Bigjigs elégedett vásárlók millióival büszkélkedhet világszerte, s a céget elsősorban kompromisszumot nem ismerő, gondosan megválogatott anyagokat alkalmazó egyedi termékei fémjelzik. Hagyja magát elvarázsolni a világ legtermészetesebb anyaga által, és ismerje meg milyen, is valójában minőségi módon, vagyis fával játszani.

A Bigjigs egyedi játékvasútjai valóban a lehetőségek végtelen távlatát nyitják meg. Használja kreativitását, és az egyes játékvasút szettek segítségével teremtsen meg pontosan olyan játékvilágot, amilyenről mindig is álmodott! A Bigjigs játékok nem kizárólag gyermekeknek ajánlottak, hanem a vonatozás és a vonatok minden szerelmeseinek is. A játékvasutak és a sorozat összes többi eleme kombinálható más gyártók kisvasútjaival is, így a további elemek választékát semmi nem korlátozza.

Ez a 120 x 90 centiméteres, remek játszószőnyeg élén kszínű, tarka mintákkal díszített, és nagyszerűen illusztrálja a vasúti vagy a közúti környezetet. Elég csak felépíteni rajta a szeretett kis vasúti felszerelést, s nyomban igazi kis mesebirodalom tárul a szeme elé, mely természetesen nem is lehetne más, mint a vonatokról szóló mesék birodalma! 

Paraméterek és specifikációk:

Motívum:
Játszószőnyeg játékvasúthoz

Méret:
120 x 90 cm

Ajánlott korosztály:
3 év+

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs játszószőnyeg játékvasúthoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Hrací plocha pro vláčkodráhu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Hracia plocha pre vláčikodráhu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielmatte für Bigjigs Holzeisenbahnen mit Schienen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielmatte für Bigjigs Holzeisenbahnen mit Schienen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ