Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Bigjigs Station Grand Central Station

Termékkatalógus
Bigjigs Station Grand Central Station
5 2 értékelés
Vasútmodell kiegészítő - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  BGJ384 Termékszám:  691621092019

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs Station Grand Central Station Megszűnt

Bigjigs Station Grand Central Station

A Bigjigs egy 1985-ben alakult vállalat, mely annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb fából készült játékokat alkossa meg. Fő értéke a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség a felhasznált anyagok minőségével és eredetiségével szemben. Varázsoljon el téged is a legtermészetesebb anyag, és tudd meg, milyen igazán jót játszani a fával.

A Bigjigs Fa Vonat Világa egyedülálló lehetőségeket kínál számodra - használd kreativitásod és alkoss meg egy olyan vasút világot, amelyről mindig is álmodtál, a fából készült vasúti sínek készletének segítségével. Ezek a játékok nem csak gyerekeknek készültek, hanem a vonatok elkötelezett szerelmeseinek is egyaránt. A vonatok és egyéb játékok ebben a kiadásban más szettekkel is kombinálhatóak, így a választék sem limitált a tartozékok tárházából.

Élvezze ezt a hatalmas vasútállomást melyhez négy vágány, egy kétszintes parkoló felhajtóval, egy lift és helikpoter torony is tartozik. A készlet magán az állomáson kívül tartozékok széles tárházát tartalmazza, valamint izgalmas fából készült apróságokat is rejt. 

Műszaki adatok:

Téma:
Grand Central Station Állomás

Méretek:
50 x 30 x 22 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Station Grand Central Station Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Nádraží Gran central station. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Stanica Gran central station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Bahnhof Großer Hauptbahnhof. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Bahnhof Großer Hauptbahnhof.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ