Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tartozékok játékvasúthoz- fa kisvonat depó

Termékkatalógus
Tartozékok játékvasúthoz- fa kisvonat depó
Vasútmodell kiegészítő -Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa6123 Termékszám:  4020972015167

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tartozékok játékvasúthoz- fa kisvonat depó Megszűnt

Tartozékok játékvasúthoz- fa kisvonat depó

Azok számára ajánlott, akik még soha nem játszottak egy hagyományos játékkal, amely fejleszti a tapintási érzetet, a szenzoros képességeket és pontosságot. Hol máshol, mint a vonatjátékok környezetében, mindezek a pozitív jellemvonások kombinálhatók. Az öregedő klasszikusok visszatérnek új borításban. Élvezd az apró, kiváló minőségű fából készült játékokat egy praktikus szett formájában 3 mozdonyhoz. Ez a tartozék mindenféle vidám színekben pompázik, igazi vasútjáték fanatikusok számára mindenképpen ajánlott. Minden fából készült vasúti pályának elengedhetetlen kiegészítője. 3 éves kortól használható.

Legfontosabb jellemzői

  • Készség fejlesztés, érzékeket fejleszti és hozzásegít a gyors döntéshozatalhoz
  • Könnyű kezelhetőség
  • Barátságos színek
  • Teljes tartozékok
  • Tapintási és szenzoros készségek kifejlesztése
  • A gyermekek fizikai és szellemi fejlődésének támogatása

Minőség és nem mérgező anyagok

A német RaKonrad cég 1996 óta gyárt minőségi fából készült játékokat. Minden játékát CE jelzéssel látja el, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékok biztonsági szempontból az igényes európai szabványoknak megfelelően készülnek. A használt színeket kifejezetten gyerekekkel való érintkezésre fejlesztették ki, még a nyáluknak is ellenállnak. Az a fa, amelyből a játékokat készítik, a legtöbb esetben az erdőtelepítésben érintett erdészeti vállalatoktól származik. A zavartalan szórakozás végtelen órái mellett lehetőséged van a természetesen növekvő erdők megőrzésére is.

 

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi tanusítvánnyal is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tartozékok játékvasúthoz- fa kisvonat depó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Small foot Dřevěné vláčkodráhy - Depo pro vláčky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Small foot Drevené vláčikodráhy - Depo pre vláčiky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Small foot Holzeisenbahn - Depot für Züge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Small foot Holzeisenbahn - Depot für Züge.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ