30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Faber-Castell Neon, 4 X 130 G modellező anyag

Termékkatalógus
Faber-Castell Neon, 4 X 130 G modellező anyag
Gyurma - 4 tégely, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4756 Termékszám:  8690826354832 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Faber-Castell Neon, 4 X 130 G modellező anyag Megszűnt

Faber-Castell Neon, 4 X 130 G modellező anyag

A gyerekek szeretik érintéssel felfedezni a világot. A szabadban ehhez elég egy kis homok és víz, esetleg sár. Az otthoni alkotásokhoz a Faber-Castell modellező anyagot kínál. A játék a modellező agyaggal fejleszti a gyerekek fantáziáját, a térbeli képzelőerejét és a finom motorikus képességeit. A Faber-Castell gyurmával a gyerekek hosszú időn át jól elszórakoznak, de még a felnőttek is szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és élvezhetik a gyerekekkel töltött időt, miközben együtt alkotnak, és történeteket találnak ki.

A Faber-Castell Neon modellező agyag főbb jellemzői

  • A Faber-Castell gyurma egy puha modellező anyag
  • Lágyságának köszönhetően kisebb gyermekeknek is alkalmas (3 éves kortól)
  • A Neon gyurmák színe intenzív
  • 4 különböző színű tégelyt talál a csomagban (4 x 130 g)
  • Fluoreszkáló színek - világít a sötétben

Hogyan használja a Neon gyurmát

A Faber-Castell modellező agyag finom és minőségi gyurma. A gyermekeknek már az első látásra megteszik az intenzív színe. Puha, így a kisebbek is jól elboldogulnak vele. A Neon modellező csomagban 4 tégely 130-130 gramm különböző színű gyurmát talál. A tégelyek zárhatók, tehát a gyurma sosem szárad majd ki. A modellező anyag emellett nem is keményedik meg, és hosszú ideig használható. Amennyiben a Neon modellező agyagot napközben megvilágítja, akkor a sötétében fényt bocsájt ki, mely mellett kellemesen alszik majd a gyermeke.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Faber-Castell Neon, 4 X 130 G modellező anyag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Faber-Castell Modelovací Hmota Neon, 4 X 130 G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Faber-Castell Modelovacia Hmota Neon, 4 × 130 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Faber-Castell Modelliermasse Neon, 4 X 130 G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Faber-Castell Modelliermasse Neon, 4 X 130 G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ