A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Family selyem Macskák Sylvanian Family

Termékkatalógus
Family selyem Macskák Sylvanian Family
5 1 értékelés
Figura szett mozgatható végtagok és fejek
Kód:  HRAa1108 Termékszám:  8711915031431 Gyártó honlapja:

Family selyem Macskák Sylvanian Family

Aranyos macskacsalád az új Sylvanian Family népszerű sorozatából.  A játék tartalmazza  Holly anyut, Fred aput, és a gyermekeket: Toby-t és Tiffany-t. Ezek a gyönyörű figurák műanyagból készültek, puha velúr bevonattal, a szemeket fekete gyöngyökből készítették és el vannak látva egy élethű, szőrös farkincával. Minden végtagjuk mozgatható és még a fejük is forog. Mindegyik játékfigura minőségi ruhákat visel, amelyek levehetők. Ezzel a csodálatos játékkal a kisgyermek akár órákat is eltölthet, miközben szórakozás közben fejleszti empatikus és gondoskodási képességét. 

A Sylvanian Families figurák 1985-ben jöttek létre, Japánban. Fokozatosan vált világszerte keresetté. A motívumok már számos játékot és animációs filmet ihlettek, sőt megalapítottak egy Sylvanian Families klubot és támogatói csoportot is. A Sylvanian Families tagjai eredetileg erdei állatok, amelyek családokban élnek. Az utóbbi években azonban új szereplők is érkeztek: háziállatok és vadon élő állatok egyaránt. Minden családhoz saját különböző eszközök és tárgyak tartoznak, amelyeket bármikor meg lehet vásárolni, így bővítve a lehetőségeiket különböző eszközökkel, mint például egy házzal, vagy autóval, amelyek minden család számára szükségesek az élethez és nélkülözhetetlenek a pihenéshez. 

Műszaki adatok:

téma:
Sylvanian Families

méret:
A szülők - 8 cm
Gyerekek - 6,5 cm

A csomag tartalma:
macska család - anya, apa és a két gyerek

Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Family selyem Macskák Sylvanian Family Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Rodina hedvábných koček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rodina hodvábnych mačiek Sylvanian Family. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Seidenkatzenartige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Seidenkatzenartige.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ