A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Farmerkészlet táskában Tartályos traktor

Termékkatalógus
Farmerkészlet táskában Tartályos traktor
Játékszett -tartalmazza a pótkocsit és a kiegészítőket is is
Kód:  HRAjd0663b Termékszám:  ASRT8591945084672
Farmerkészlet táskában Tartályos traktor Megszűnt

Farmerkészlet táskában Tartályos traktor

Minden kis farmer szeretne saját gépeket, állatokat vagy mezőket. A táskában elhelyezett gazdaságban valóra válhat az álom. Nyisd ki az táskát és engedj teret képzeletednek. Építs egy farmot, amelyről egy farmer és a felesége fog gondoskodni. Gondold át, hogy hol lenne a teheneknek a legjobb helyük és építs nekik karámot. És legszívesebben hol helyeznéd el a többi állatot? A táskában az állatokon kívül sok fontos dolog van, főképpen egy tartályos traktor. Ne habozz, menj el egy nagy körútra és hagyd, hogy farmod viruljon és gyarapodjon.

A Farmer készlet táskában tartályos traktorral legfontosabb jellemzői

  • Az egész farm egy bőröndben
  • Tartályos traktor
  • Farmer és farmerné figura
  • Sok állat
  • Számos berendezés és szükséges segédeszköz
  • Áruld a kitermelt zöldséget
  • A finom motorikus készség és a fantázia fejlesztése
  • Oktatási segédeszköz
  • Örömet szerez minden farmer rajongónak
  • Alkalmas 3 éves kortól

A felszerelésekkel teli farmertáska csupa mulatság

A nagyszámú figurából létrehozhatsz egy gyönyörű farmot. Tedd kellemesebbé a tehenek karámját, hogy több tejet adjanak, például egy nagy fával. Ne felejtsd el őket rendszeresen etetni és gondoskodni róluk.  Gyűjtsd össze a megtermelt zöldséget is, hívd fel farmodra a figyelmet. Használd a táskában található összes kiegészítőt. De először is, tudod, hogy mire használható egy tartályos traktor? Ha igen, akkor igazi farmer/farmerlány vagy. Akkor rajta, indulás a munkába.
A farmer figurák készlet egy táskában, amely tartalmaz egy tartályos traktort, fejleszti a gyermek finom motorikus készségét és fantáziáját. Oktatási segédeszközként is szolgálhat, és örömet okoz minden mezőgazdaságot kedvelő gyerek számára. Ajánlott 3 éves kortól.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Farmerkészlet táskában Tartályos traktor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Farmářský set v kufříku Traktor s cisternou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Farmárska súprava v kufríku Traktor s cisternou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Farmset im Köfferchen Traktor mit Tank. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Farmset im Köfferchen Traktor mit Tank.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ