FarmWorld lendkerekes kombájn játék

Termékkatalógus
FarmWorld lendkerekes kombájn játék
Játék autó - 3 éves kor felett ajánlott
Kód:  HRAa7920 Termékszám:  8590756696395
FarmWorld lendkerekes kombájn játék Megszűnt

FarmWorld lendkerekes kombájn játék

Ez a gyönyörű kis kombájn nagyszerű választás azoknak a kisfiúknak, akik kedvelik a nagy mezőgazdasági gépeket. A cséplőgépet lendkerék hajtja, és teljes készültségben várja a betakarítást. A gép segít a kemény munkában, így a kistermelő hamar készen áll majd a télre. A kombájn három éves kortól használható. Létfontosságú társ egy játékhoz a farmon, amit együtt élvezhetnek gyermekével, aki közben megtanulhatja hogyan működik egy gazdaság. Szórakoztassa gyermekét egy játékkal a farmon, amiből a kombájnt nem lehet kihagyni.

A játék jellemzői

  • Kombájn formájú autó
  • Műanyagból készült
  • A műanyag fű is a termék része
  • Lendkerekes meghajtót is tartalmaz
  • Méret: 16 × 18 × 29 cm
  • Két színben
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Remekül kiszolgálja a gazda igényeit

Nyár teljes lendülettel

Javában zalik a nyár, itt az idő elkezdeni a betakarítást. Ez a felelősségteljes feladat a kis gazdálkodó reszortja. A munkát a gazdaságban meg kell osztani, minden állatot gondozni kell és közben a nagy gépeket is kezelnie kell valakinek. A szántóföldi növények már csak a betakarításra várnak, itt az ideje elkezdeni. Segítsen gyermekeinek megismerni egy kis farm titkait, szereljék fel farmjukat minőségi mezőgazdasági eszközzel!

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FarmWorld lendkerekes kombájn játék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kombajn na setrvačník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zmiešajte zotrvačníko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kombajn na setrvačník. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kombajn na setrvačník.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ