30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Logikai játékok felnőtteknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Termék típusa
Társasjáték
(1)
Asztali
(1)
Fejtörő
(6)

A logikai játékok felnőtteknek nemcsak szórakozást jelentenek, hanem remek módja az agy edzésének és a kognitív készségek fejlesztésének is. Fedezd fel a különböző típusokat, nehézségeket és anyagokat az IQ-rejtvényektől kezdve a Rubik-kockán át a fából készült felnőtt logikai játékok fajtáiig – ezek intellektuális kihívást jelentenek és órákig szórakoztatnak majd. Hogyan válasszuk ki a legjobb logikai játék felnőtteknek szánt változatát? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Milyen előnyökkel járnak a logikai játékok felnőtteknek?

A logikai játék felnőtteknek több mint egyszerű szórakozás. A kognitív készségek fejlesztésének, a memória javításának és a problémamegoldó képességek erősítésének eszközei. Az IQ rejtvények például a logikus gondolkodást és a stratégiai tervezést tesztelik. A nehéz feladványok összetett kihívásokat kínálnak, amelyek segíthetnek a türelem és a koncentráció fejlesztésében, míg a nyelvi logikai játékok felnőtteknek a verbális készségeket és a kreatív gondolkodást fejlesztik.

Logikai játékok felnőtteknek – válassz nehézség szerint

A logikai játékok felnőtteknek különböző formákban kaphatók, többek között társas- és asztali játékok vagy klasszikus logikai játékok is választhatók. A nehézségi szint a könnyűtől, amely tökéletes a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez, a nehézig terjed, amely intenzív szellemi kihívást jelent még a legjobbak számára is. A legjobb felnőtt logikai játékok azok, amelyek egyensúlyt teremtenek a szórakozás és a kihívás között, miközben a megfejtés elégedettségét nyújtják.

  • A könnyű logikai játék felnőtteknek alkalmas kezdőknek vagy azoknak, akik gyors és egyszerű szórakozásra vágynak.
  • A közepes nehézségű logikai játékok felnőtteknek jó kompromisszumot kínálnak a szórakozás és a kihívás között. Ez a típus a tapasztaltabb játékosok számára ideális.
  • A Nehéz logikai játékok felnőtteknek olyan tapasztalt rejtvényfejtők számára készültek, akik komoly kihívást keresnek.

A legnehezebb logikai játékok felnőtteknek még a legtapasztaltabb játékosok számára is igazi kihívást jelentenek, hiszen nemcsak alapos logikai gondolkodást, hanem kivételes türelmet és kitartást is igényelnek.

Fém, műanyag és fa logikai játékok felnőtteknek

A logikai játék felnőtteknek gyakran különböző anyagokból, például műanyagból, fémből vagy akár fából készül, ami esztétikus megjelenést és tartósságot biztosít. Ezek a játékok nemcsak évekig tartanak, hanem egyedi textúrájuk is van, ami a gyűjtők kedvencévé teszi őket.

Fém logikai játék felnőtteknek
Fém logikai játék felnőtteknek

Műanyag logikai játék felnőtteknek
Műanyag logikai játék felnőtteknek

Fa logikai játék felnőtteknek
Fa logikai játék felnőtteknek

Logikai játékok felnőtteknek társasjátékok formájában

A felnőtteknek szóló logikai játékok sokféle formában készülhetnek, a társasjátékoktól az asztali rejtvényeken át a klasszikus fejtörőkig. Mindegyik típus egyedi kihívást kínál, és módot ad az agy serkentésére és a problémamegoldó készség fejlesztésére. Akár a családdal töltött esti szórakozáshoz keresel valamit, akár személyes kihívásra vágysz, a különböző érdeklődési köröknek és preferenciáknak megfelelően lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre.

  • A társasjátékok gyakran a stratégiára és a tervezésre összpontosítanak, ahol a játékosoknak több lépéssel előre kell gondolkodni és alkalmazkodni kell a változó helyzetekhez.
  • Az asztali logikai játékok felnőtteknek fizikai kihívásokat kínál, például rejtvényeket vagy építőkockákat kínál, amelyek egy adott cél elérése érdekében tárgyak manipulálását igénylik.
  • A klasszikus logikai játék felnőtteknek, mint például a rejtvények vagy a találós kérdések, kihívást jelentenek a játékosoknak, hogy megoldjanak egy problémát a következtetés, a logika és a kritikus gondolkodás segítségével.

i

A logikai játékok felnőtteknek gyakran összetettebbek, és olyan speciális készségek fejlesztésére összpontosítanak, mint a logikus gondolkodás, a türelem és a stratégia. Fontos, hogy a felhasználónak megfelelő típust válasszuk, így a kihívás és a szórakozás megfelelő szintjét biztosíthatjuk.

Luxus logikai játékok felnőtteknek termékcsaládonként

A luxus logikai játékok felnőtteknek számos különböző termékcsaládokban kaphatók. Mindegyik egyedi fókusszal és kihívással rendelkezik. A legismertebb és legnépszerűbb változatok a Tangram és a Rubik-kocka, amelyek különböző nehézségi fokokat és megoldási módokat kínálnak.

  • A Tangram egy klasszikus kínai kirakós, amely hét lapos darabból áll. Különböző formák és képek létrehozásához lehet kombinálni.
  • A Rubik kocka az egyik legnépszerűbb rejtvény. Ez a háromdimenziós puzzle megköveteli a játékosoktól, hogy minden oldalon egységes színt érjenek el.

Logikai játék felnőtteknek nemek szerint

A logikai játék felnőtteknek a szórakozás és a szellemi stimuláció univerzális formája, amely nem tulajdonít nagy jelentőséget a nemi különbségeknek. Néhány rejtvény azonban úgy alakítható ki vagy tematizálható, hogy jobban megfeleljen a nők vagy a férfiak sajátos érdeklődési körének.

  • A felnőtt logikai játékok nőknek testre szabhatók olyan esztétikai témákkal, amelyek inkább a női közönséget vonzzák.
  • A felnőtt logikai játékok férfiaknak olyan témákat és kihívásokat kínálhatnak, amelyek népszerűnek számítanak a férfi közönség körében, mint például a mechanikus rejtvények.

Nem tudod, milyen logikai játék felnőtteknek való típust válassz, és kíváncsi vagy mások benyomásaira? Olvasd el vásárlóink véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
thinkfun 764082 Rush Hour Szállításra kész 5 db
Logikai játék - anyaga műanyag, ajánlott életkor 8 éves kortól
6 990 Ft

2.
ThinkFun Egyszemélyes sakk Szállításra kész 1 db
Társasjáték - gyerek, stratégiai és úti játék, 1 játékos számára, játék hossza 60 perc,, ajánlott 8 éves kortól
4 690 Ft

6 termék
4,5
thinkfun 764082 Rush Hour
Logikai játék - anyaga műanyag, ajánlott életkor 8 éves kortól
6 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14282
5,0
Ravensburger 270187 GraviTrax The Game Pálya Játék
Logikai játék - anyaga műanyag, nehézségi szint könnyű, ajánlott életkor 8 éves kortól
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00305
5,0
Ravensburger 270170 GraviTrax The Game Áramlás Játék
Logikai játék - anyaga műanyag, nehézségi szint könnyű, ajánlott életkor 8 éves kortól
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00304
3,0
thinkfun 764068 Laser Maze
Logikai játék - ajánlott életkor 8 éves kortól
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14280
5,0
Ravensburger 270163 GraviTrax The Game Becsapódás Játék
Logikai játék - anyaga műanyag, nehézségi szint könnyű, ajánlott életkor 8 éves kortól
8 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00303
ThinkFun Egyszemélyes sakk
Társasjáték - gyerek, stratégiai és úti játék, 1 játékos számára, játék hossza 60 perc,, ajánlott 8 éves kortól
4 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjr00273

Logikai játékok felnőtteknek

A Logikai játékok felnőtteknek kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Logikai játékok felnőtteknek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó logikai játékok felnőtteknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb logikai játékok felnőtteknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: logikai játékok felnőtteknek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ