Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072

Termékkatalógus
Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072
Ugrálóvár - méretei 335 x 180 x 800cm, max. 10 gyereknek, a csomag tartalmaz egy 330W teljesítményű ventilátort
Kód:  HRAa6239 Termékszám:  8595614902120 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072 Megszűnt

Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072

Minden gyermek álma egy saját felfújható játszótér, ahol barátai szórakoztathatják hosszú napokig. Legyen szó fociról, kosárlabdáról, röplabdáról, vagy kidobósról, a Hecht felfújható ugrálóváron mind megoldható. Két kosár, két kapu és egy háló található középen. A könnyű és puha kialakítás ideális a vad gyerekjátékokhoz. A gyerekek két csapatot alkotnak, egy csapatban akár öt játékos játszhat. Vigyázzon gyermekeire a saját játszótérükön, ahova meghívhatják a barátaikat a közös játékhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű össze- és szétszerelés
  • Tartalmaz egy praktikus készletet tapaszokkal, szegekkel és ventilátorral
  • Rendkívül jól tárolható
  •  Tartós anyag
  • Méretek (Sz × Ma × Mé): 335 x 180 x 800 cm
  • Súly: 22,5 kg

Bárki számára kivitelezhető

Felejtse el a hosszadalmas utasításokat, a Hecht Felfújható játszótér felépítése rendkívül egyszerű. A kijelölt helyeken kiteríthető a csavarok megerősítésével (tartalmazva), és a ventilátorhoz csatlakoztatva 230 V / 50 Hz-n. A játszótér két percen belül felfújva és használatra készen áll. A ventilátor stabil mennyiségű levegőt tart az ugrálóvárban a játék során a végén pedig egyszerűen leengedi a levegőt és elrakja későbbi felhasználásra.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Felfújható multifunkciós játszótér HECHT 59072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nafukovací multifunkční hřiště HECHT 59072. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte aufblasbarer multifunktionaler Spielplatz Hecht 59072.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ