A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Bigjigs Felhúzható, ugráló gyümölcs

Termékkatalógus
Bigjigs Felhúzható, ugráló gyümölcs
5 1 értékelés
Játékszett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  BGJ261 Termékszám:  691621009949
Bigjigs Felhúzható, ugráló gyümölcs Megszűnt

Bigjigs Felhúzható, ugráló gyümölcs

A felhúzható, ugráló gyümölcs azonnal elnyeri kicsik és nagyok tetszését. Áfonyát, citromot, narancsot vagy epret választasz? Ezt a játékot 3 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték és hosszan tartó szórakozást biztosít. Az ár egy darab gyümölcsre vonatkozik. A termék motívumának kiválasztása véletlenszerűen történik.

A játék gyártója az angol Bigjigs cég 1985-ben alakult, amely eredetileg csak fából készült kirakók gyártására specializálódott. Minden játékot kézzel és nagy szeretettel készítettek a tulajdonosok, akik aztán értékesítették termékeiket a piacon. A játékok rövid időn belül nagy népszerűségre tettek szert az ügyfelek körében, ezért kibővítették a kínálatukat egyéb játékokkal is, később pedig a postai kézbesítést és a katalógusból történő rendelést is lehetővé tették. A Bigjigs cég továbbra is az alapító család tulajdona és ma már nemcsak Nagy-Britanniában, hanem Európa számos országában látja el játékokkal az elégedett ügyfeleket. Minden Bigjigs fa játékot Angliában terveznek. A Bigjigs játékok minőségét ellenőrizték és megfelel a feltételeknek, így az EU-ban és az USA-ban is értékesíthetők.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Felhúzható, ugráló gyümölcs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Natahovací skákací ovoce. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naťahovacie skákacie ovocie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Natahovací skákací ovoce. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Natahovací skákací ovoce.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ