Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Light Stax Reptiles

Termékkatalógus
Light Stax Reptiles
Építőjáték - ragyogó, 105 db, kompatibilis más készletekkel, a STAX Li-Pol tápegység alaplappal (4x4)
Kód:  HRAif3050 Termékszám:  4260350560593

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Reptiles

A Light Stax készlet színes, világító  kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyedén használhatóak éjszakai lámpaként is. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Reptiles készlet

A Reptiles készlet kockáival négyféle hüllőt vagy dinoszauruszt tudsz felépíteni, követve az utasításokat. Ha ez nem nyeri el a tetszésedet, akkor sincs baj! A fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Más elemekkel kombinálva ugyanis bármit összeállíthatsz.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • A világító kockákkal többféle hüllőt vagy dinoszauruszt tudsz felépíteni, követve az utasításokat
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel sem extra kábeleket, sem újabb csatlakozókat
  • A Reptiles készlet kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kockák fejlesztik a képzelőerőt és a motoros készségeket
  • 6 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma

  • 105 darabos Light Stax készlet
  • Li-Pol Stax tápegység alaplap
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Light Stax készlet

A Light Stax Junior, amely a DUPLO készlettel is kompatibilis három éves kortól ajánlott. A Light Stax Classic (LEGO kompatibilis) pedig legalább 6 éveseknek készült. A LEGO® és a DUPLO® a LEGO Group védjegyei.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Reptiles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Reptiles. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Reptiles. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LIGHT STAX Reptiles Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LIGHT STAX Reptiles Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ