Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fimo Professional 8001 - csokoládé

Termékkatalógus
Fimo Professional 8001 - csokoládé
5 1 értékelés
Gyurma - 350 g
Kód:  HRAa2682 Termékszám:  4006608803759

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fimo Professional 8001 - csokoládé

A FIMO egy kiváló minőségű, modellező agyaghoz hasonló modul. Lehetővé teszi különböző tárgyak, dísztárgyak és dekorációk létrehozását. Nagyon könnyen megmunkálható - rövid gyúrás következtében puhává és hajlékonnyá válik. Miután létrehoztad a választott formát, megsütheted azt a sütőben, vagy vízben is megfőzheted. A FIMO lakkokat is kínál az utolsó simításokhoz. A FIMO által felkínált lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Ébreszd fel kreativitásodat és alkoss valami újat! 

A FIMO Professional 8001 termékcsalád egy olyan kiadás, mely a művészek és kreatív szakemberek teljes körű igényeihez lett igazítva. Ez az anyag jóval merevebb, mint a FIMO Soft-é vagy a FIMO Kids-é, mégis az optimalizált pigmentadagolásnak köszönhetően biztosítja a jobb összedolgozási eredményeket. Imádni fogod a késztermék magas forma- és térfogatstabilitását.

A FIMO Professional 8001 visszazárható csomagolásban kapható, amely megkönnyíti a tárolást és megvédi az anyagot a portól és szennyeződésektől. A massza sütőben kiégethető, csak süssük 30 percen át 110°C-on. 

A legfontosabb előnyök:

  • Kifejezetten a művészek és a kreatív szakemberek számára tevezett
  • Optimalizált pigmentadagolás a tökéletes összedolgozáshoz
  • Magas forma- és térfogatstabilitás
  • Jelentősen merevebb, mint a FIMO Soft és Fimo Kids

Szín:
csokoládé

Súly:
350 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fimo Professional 8001 - csokoládé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Professional 8001 - čokoládová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Professional 8001 – čokoládová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIMO Modelliermasse Professional Schokolade. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIMO Modelliermasse Professional Schokolade.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ