A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Fimo Soft 8020 - fehér

Termékkatalógus
Fimo Soft 8020 - fehér
5 2 értékelés
Gyurma - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 15 éves
Kód:  HRAa2685 Termékszám:  4006608811242

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fimo Soft 8020 - fehér

A FIMO egy kiváló minőségű, modellező agyaghoz hasonló modul. Lehetővé teszi különböző tárgyak, dísztárgyak és dekorációk létrehozását. Nagyon könnyen megmunkálható - rövid gyúrás következtében puhává és hajlékonnyá válik. Miután létrehoztad a választott formát, megsütheted azt a sütőben, vagy vízben is megfőzheted. A FIMO lakkokat is kínál az utolsó simításokhoz. A FIMO által felkínált lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Ébreszd fel kreativitásodat és alkoss valami újat! 

A FIMO Soft 8020 a modellezés összes szerelmesének lett tervezve. Ennek a nagyszerű könnyű és puha anyagnak köszönhetően szabadra engedheted fantáziádat és alkothatsz. Készíts el bármit, amire gondolsz! Az így kapott termék gyönyörű színnel büszkélkedik majd és nehezen szárad ki. Képzeleted nem ismer majd határokat. A FIMO Soft anyagok az egészségre nem károsak. 

A FIMO Soft 8020 visszazárható csomagolásban kapható, amely megkönnyíti a tárolást és megvédi az anyagot a portól és szennyeződésektől. A massza sütőben kiégethető, csak süssük 30 percen át 110°C-on. 

A legfontosabb előnyök:

  • Képlékeny és puha anyag
  • Megkönnyíti az új színekkel való összedolgozást
  • Kicsomagolás után azonnal megmunkálható
  • Élvezd az élénk színeket
  • A végtermék könnyen kiégethető konyhai sütőben

Szín:
fehér

Súly:
350 g

Paraméterek

Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fimo Soft 8020 - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Soft 8020 - bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Soft 8020 - biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ