AlzaBoxy Q1 Shop roku

Fisher-Price Foglalkoztató Krokodil

Termékkatalógus
Fisher-Price Foglalkoztató Krokodil
Csörgő - újszülött kortól ajánlott
Kód:  HRAif0622 Termékszám:  0887961411133

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher-Price Foglalkoztató Krokodil

A puha kis krokodil biztosan kisbabád csodás barátja lesz. Különféle anyagokból készült, amelyek fejlesztik a kisgyermek érzékelését. A kicsi megismerkedik a kordbársony vagy a plüss kellemes textúrájával. Játék közben a krokodil vidáman zörög és csörörg, a lábáról lelógó kis műanyag játékoknak köszönhetően. A krokodilon egy praktikus, nagy akasztó található, amelynek segítségével könnyen a babakocsihoz vagy az autóüléshez rögzíthető, így kellemes kísérettel kelhettek útra. Az élénk színek és minták felkeltik a kisgyermek érdeklődését, és ösztönzik, hogy jobban felfedezze a játékot. A kisbaba játék közben természetes módon fejleszti a finommotoros készségeit és az érzékelését.

Legfontosabb jellemzői

  • Különböző anyagstruktúrák és textúrák
  • Élénk színek és kontrasztos minták
  • Fejleszti a finommotoros készségeket és az érzékelést
  • Praktikus akasztó a babakocsihoz vagy az autóüléshez
  • Minőségi és tartós kidolgozás
  • Újszülött kortól ajánlott
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price Foglalkoztató Krokodil Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Krokodýlek s Aktivitami. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Aktivitätskrokodil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Aktivitätskrokodil.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ