Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Fisher-Price baba bevásárlókocsi

Termékkatalógus
Fisher-Price baba bevásárlókocsi
5 1 értékelés
Tematikus játékszett - Méretek: 44 × 48 × 8 cm, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif7163 Termékszám:  8690089018069

Fisher-Price baba bevásárlókocsi

Talán minden gyermek szereti, ha otthon üzleteset játszhat, és közben autentikus játékokat használhat. A Fisher Price gyerek bevásárló kosár egy remek játék, amely kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas. Emellett a Fisher Price műanyag bevásárló kosár 16 különböző élelmiszerrel van megtöltve, amiket a gyermeked felhasználhat játék közben. Idősebb gyermekek esetében a Fisher Price bevásárló kosarat didaktikus segédeszközéként is lehet használni az egyes tételek egyszerű összeadásához. A gyermekek önállóan is kitalálhatnak különféle játékokat a bevásárló kosárral, így a játék segít fejleszteni a fantáziájukat és a kreativitásukat. 

A Fisher Price gyerek bevásárló kosár legfontosabb jellemzői

  • Egy bevásárló kosár 16 különféle élelmiszerrel, amely a kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt alkalmas
  • Egy műanyag játék, amit különféle célokra használhatsz
  • Univerzális - fiúk és lányok számára is alkalmas
  • Támogatja a kreativitás és a fantázia fejlődését
  • Didaktikus segédeszköz számoláshoz a nagyobb gyermekek számára
  • Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas

Méretek:
44 × 48 × 8 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék, hogy a bevásárlókocsi színe a képen látható sárga, kék, piros színű-e, vagy a leírásban szereplő rózsaszín színű? Válaszukat előre is köszönöm.

Kérdések és válaszok: Fisher-Price baba bevásárlókocsi
Kiegészítők: Fisher-Price baba bevásárlókocsi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Dětský nákupní vozík. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price Detský nákupný vozík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Baby-Einkaufswagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Baby-Einkaufswagen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ