Shop roku Shop roku

Fisher-Price plüss borsó játék szett

Termékkatalógus
Fisher-Price plüss borsó játék szett
Csörgő csecsemő kortól
Kód:  HRAif0624 Termékszám:  0887961331936

Fisher-Price plüss borsó játék szett

A Fisher-Price plüss borsó játékszettje sok mókát és meglepetést rejt a kicsiknek. A hüvely textilből, a borsószemek műanyagból készültek. Sokféle felület, amelyek segítenek fejleszteni a gyermek tapintókészségét. A borsószemek olyan szórakozást kínálnak, hogy a gyermek ösztönzést érez még teljesebb felfedezésükre. A műanyag méhecske rágókaként is szolgálhat. Fekete-fehér belsejének látványa még a legkisebb gyerekek tekintetét is megragadja. Egyszerűen csatolja a babakocsira vagy az autósülésre a nagy klipsszel, és vigye magával az úton. A borsó játék pozitív hatással van a gyermek finommotoros készségeire és az érzékek fejlődésére. 

Legfontosabb jellemzők

  • Fejleszti a kézügyességet és a gyermek érzékeit
  • Textil burkolat és műanyag borsó
  • Különböző textúrájú felületek
  • vidám színek
  • minőségi kidolgozás
  • Csecsemókortól ajánlott

Paraméterek

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price plüss borsó játék szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Plyšový Hrášek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price – Plyšový Hrášok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spielzeug Erbsen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spielzeug Erbsen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ