30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Football 2

Termékkatalógus
Football 2
Gyerek hátizsák - térfogat 15 l, méretek: 37 × 31 × 17 cm, tömege: 0,9 kg, felszerelés: állítható vállpántok, könnyű konstrukció, fényvisszaverő részletek, rejtett zseb az értéktárgyaknak, kulacstartó zseb és anatómiailag formált hátrész
Kód:  HRAkn0726 Termékszám:  8591577039309 Gyártó honlapja:

Football 2

Az első osztályos általános iskolás kisdiákok számára tervezett, precíz kivitelezésű Stil iskolatáska anatómiai kialakítással és alacsony tömeggel büszkélkedhet. Ezek a legfontosabb sajátosságok, melyeket a megfelelő iskolatáska kiválasztásánál mindenképpen ajánlatos figyelembe venni. Szilárd szerkezetének köszönhetően remekül tartja formáját, és jó hozzáférést biztosít. Átlátható belső elrendezését egy fő zseb alkotja szilárd elválasztóval, továbbá az elülső cipzáras zsebek különféle apróságok tárolására alkalmasak, míg két oldalsó zseb egyikében üdítős üveg tárolható. A hátizsák merevített belseje szilárd tartást biztost, és megakadályozza az iskolatáska felborulását.

Fő sajátosságok

  • minőségi, könnyített anyag és gondos kidolgozás
  • légáteresztő párnázás
  • anatómiai megformázású 3D hátrendszer
  • széles, állítható hosszúságú párnázott vállpántok 
  • 2 részre osztott, átlátható fő rekesz
  • cipzáras elülső zseb
  • oldalsó zsebek üdítősüvegnek
  • tömeg 0,9 kg

Ergonómia és biztonság

A Stil hátizsák tökéletes anatómiai kialakítása gondoskodik róla, hogy a táska a lehető legjobban illeszkedjen gyermeke hátára, és feleslegesen ne terhelje gerincét. Légáteresztő, puha párnázott anyagának köszönhetően igazán kényelmes viseletet biztosít, míg a széles vállpántok a hát és a vállak közötti optimális tehereloszlásért felelnek. Természetesen ezek szintén beállíthatóak a gyermek magasságának megfelelően. Emellett nem hiányzik a mellkasi öv sem, melynek köszönhetően a vállak és a gerinc kevesebb terhelést kap. Mindezen sajátosságokkal, illetve a táska alacsony tömegével együtt, amely az 1 kg-ot sem éri el, a hátizsák megfelel mind a szülők, mind a gyermekek magas igényeinek. A gyártó nem feledkezett meg a kisiskolások biztonságáról sem, ezért számos fényvisszaverő elemmel látta el az iskolatáskát.

Tömeg:
0,9 kg

Méret:
37 × 31 × 17 cm

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!
Zsebek
Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész Kész!
Magasság
37 cm Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!

Felszerelés

Zsebek
Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
37 cm Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Hosszúság/mélység
17 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg
0,9 kg Kész!
Űrtartalom
15 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Football 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Football 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Futbal 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Football 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Football 2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ