30 dnů na vrácení Shop roku

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, piros

Termékkatalógus
Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, piros
3,0 2 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek 2,4 GHz-es távvezérlő, 2 gyerek, EVA kerekek, kárpitozott ülés, LCD képernyő, FM rádió, Bluetooth, USB, 2 x 12 V-os akkumulátor
Kód:  HRAjd1201 Termékszám:  8586019940299

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, piros Megszűnt

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, piros

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury abszolút újdonság a 2017-es év piacán. A tökéletes kidolgozású, minőségi anyagokból készült Ford Ranger kisautó 4 motorának, összkerék meghajtásának és lengéscsillapítójának köszönhetően a nehezebb tereppel is megbirkózik. A 3 előre- és 1 hátrahaladó sebességet a gyerekek egy ügyes sebességváltóval kezelhetik. A piros Ford Ranger Wildtrak kisautó eredeti jelekkel, logóval és hangeffektusokkal ellátott, ajtói, motorháztetője és hátsó rakterének ajtaja nyitható. A 2 bőrkárpitos ülésen 2 gyerek kényelmesen elfér. A nagy LCD érintőképernyőnek köszönhetően menet közben zene, videók, képek és rádió lejátszására van lehetőség USB kulcs vagy SD kártya segítségével. Hamar sötétedik? Nem probléma, mivel az autó fényszórói valóban világítanak, a kezelést pedig a megvilágított kezelőpanel segíti. A kisautó 2 gombbal kezelhető dudával, a hangeffektusok hangerejenék szabályozójával és slusszkulccsal felszerelt, amely a startoló motor hangját imitálja.

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó legfőbb tulajdonságai

  • 4 kerék meghajtású off-road játékautó akkumulátoros meghajtással 
  • Méretek h. 139 cm, m 81 cm, sz. 83 cm
  • Menetidő 2-3 óra a terhelés és a terep függvényében
  • Az autó távvezérlővel is kezelhető
  • A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó 2 gyermek számára alkalmas

Egyszerű és biztonságos kezelés

A kisautó nagyon egyszerűen kezelhető az elindulásra és megállásra szolgáló gázpedál segítségével. A pedál lenyomásakor a kisautó kellemetlen rándulás nélkül, gördülékenyen indul el a kiválasztott sebességgel. A törés- és repedésálló, puha EVA polimer kerekek halk és zavartalan menetet biztosítanak. Minden rendes sofőr bekapcsolja a biztonsági övét vezetés előtt, így a kisautó vezetése biztonságos gyermeked számára. Az autó jelzi az akkumulátor töltöttségét is.

A távvezérlővel a Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó a szülők ellenőrzése alatt áll

Aggódsz, hogy gyermeked elrobog a kisautóval vagy karambolozhat? Nem kell tartanod semmitől, mivel a Ford Ranger Wildtrak 4 x 4 LCD Luxury kisautó távvezérlővel felszerelt, amely biztosítja a teljes irányítást az autó fölött. A távirányító vészféke kikapcsolja a kisautó összes funkcióját. A gomb következő lenyomásával a funkciók újra aktiválódnak. A távvezérlő segítségével beállítható a menet sebessége, akár menet közben is. A távirányító jelzi a beállított sebességet. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a kisautó alkalmas kisebb gyermekek számára is, elég alacsonyabb sebességfokozatot választani. A távirányító a konkrét kisautóval párosított, a jelét nem fogja zavarni más, a közelben lévő kisautó jele. 

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury elektromos autó működése és töltése

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 kisautó menetideje 2-3 óra körül mozog, a terep és a gyermek súlyának függvényében. A csomagolás tartalma 2 12 V-os akkumulátor és egy adapter 220 V-ról 12 V/1000 mA-ra. Az akkumulátor töltési ideje 5-8 óra. A töltésen és a mosáson kívül a kisautó egyéb karbantartást nem igényel.

Ajánlott kor:
3-8 év

Akkumulátor:
12 V / 1000 mA

Szín:
Piros

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ford Ranger Wildtrak 4×4 LCD Luxury, červené.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ