30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LEGO Jégvarázs

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(6)
Alsó korhatár
2 éves kortól
6 éves kortól
-
Sorozat
LEGO® DUPLO® | Disney
(1)
LEGO® Disney Princess
(3)
LEGO® Disney
(2)
Téma
Gyerekek
(1)
Várak
(1)
Jégvarázs
(6)
Mini figurák
(1)
Hercegnők
(5)
Megjelenési év
2024 - újdonságok
(4)
2023
(1)
2022
(1)
Szűrés

Fedezd fel Arendelle
királyságát a népszerű hősökkel

A LEGO Jégvarázs készletekkel Elsa, Anna és barátaik nyomában eredhetsz és megannyi kalandot élhetsz át Arendelle országában. A szettek segítségével újraélheted a rajfilmek eseményeit, sőt, megváltoztathatod azok menetét, vagy saját történetet is kitalálhatsz. A LEGO Frozen készletek az 1-6 éves korosztálynak ajánlottak. Milyen típusokat különböztetünk meg?

Tovább

LEGO Jégvarázs 2 – a varázslatos történet folytatódik

Csatlakozz a Jégvarázs 2 szereplőihez és elevenítsd fel a felejthetetlen pillanatokat. Építsd meg Elsa varázslatos jégpalotáját, mókázz Annával és Olaffal vagy pihenj meg az Elvarázsolt lombházban. Élj át saját kalandokat a Jégvarázsos LEGO készletekkel.

i

A történet főszereplője a két nővér, Elsa és Anna, akiket Olaf hóember és Kristoff (Anna barátja), valamint Sven, a rénszarvas is elkísér útjuk során

LEGO DUPLO Jégvarázs – kalandok a legkisebb hercegnőknek

A LEGO Jégvarázs készletek a Duplo sorozatban is elérhetők. Ezek inkább a kisebb gyermekek számára ajánlottak a nagy, biztonságosabb építőkockáknak köszönhetően, melyek szinte tökéletesen illenek az ő kezeikbe. A LEGO Duplo Jégvarázs termékek az 1-3 éves korosztálynak ajánlottak.

LEGO Jégvarázs 2
LEGO Jégvarázs 2

LEGO DUPLO Jégvarázs
LEGO DUPLO Jégvarázs

LEGO Frozen készletek - egy téma, sok lehetőség

A Jégvarázsos LEGO termékek között megtalálhatjuk az eredeti történet helyszíneit, de új kalandokra is indulhatunk a Jégvarázs 2 LEGO szettekkel.

  • LEGO Jégvarázs - Arendelle faluja: Végeláthatatlan kalandok Anna és Elza három emeletes otthonában. Rendezd át a tróntermet vagy a hálószobát a mozgatható bútoroknak köszönhetően.
  • LEGO Jégvarázs - Elvarázsolt lombház: Mássz fel a kilátóba, csússz le a kötélpályán. Fedezd fel a mitikus köveket erdőbeli sétáidon. De a nyuszik megetetéséről se feledkezz meg.
  • LEGO Jégvarázs - Elsa varázslatos jégpalotája: Élj át rengeteg szórakozást Elsa vendégeként. Sétálj át az előrecsúsztatható hídon és a csigalépcsőn, próbáld ki a szabadtéri játszóteret a hintával és a hóerőddel, járd be szánon Arendelle területét.

Valami igazán különleges ajándékot keresel gyermekednek? Lepd meg a különleges Jégvarázs Lego könyvvel! Varázslatos szórakozást nyújt és nemcsak otthoni játékra alkalmas, hanem pl. hosszú utazásokon is praktikus.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Disney Princess sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 163 darab építőelem van
13 990 Ft

6 termék
5,0
LEGO® │ Disney Princess™ 43238 Elza jégkastélya
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Disney Princess sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 163 darab építőelem van
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO43238
5,0
LEGO® DUPLO® | Disney Elsa és Bruni az elvarázsolt erdőben 10418
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 31 darab építőelem van
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10418
5,0
LEGO® │ Disney Princess™ 43234 Elza jeges finomságai
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® Disney Princess sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 82 db építőelem van
4 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO43234
4,8
LEGO® I Disney Jégvarázs Elza és Nokk jégistállója 43209
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Disney sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 53 darab építőelem van
7 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: LO43209
5,0
LEGO® │ Disney Princess™ 43234 Elza jeges finomságai
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® Disney Princess sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 82 db építőelem van
5 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LO43234
4,8 10×
LEGO® Disney - Anna és Elsa varázslatos körhintája 43218
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 175 darab építőelem van
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LO43218

LEGO Jégvarázs

A LEGO Jégvarázs kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO Jégvarázs Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO Jégvarázs A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO Jégvarázs A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO Jégvarázs vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ