Lego Gabi babaházának szórakoztató építése

Építsd meg és fedezd fel LEGO® Gabi babaházát

A LEGO® Gabi babaháza számtalan színes darabot és figurát kínál, amelyekkel lenyűgöző, élettel és örömmel teli jeleneteket hozhatsz létre. A kis építők egy eredeti házat várhatnak Gabi és aranyos macska barátai számára. A ház titkos szobákat és sarkokat rejt, amelyek arra várnak, hogy Gabival együtt felfedezd őket. A ház minden egyes szobája úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az egyes cicák karakterének és érdeklődési körének.

Ismerd meg az összes macskabarátodat és a menő szobákat

A kislány Gabi egy varázslatos házban kalandozik macskabarátaival: a fürdőszerető Szirénkével, az aranyos kertész Cicatündérrel, a lusta Pandival Mancsával és a nagy szakáccsal - Sütivel, a macskával. A játszószoba, a fürdőszoba, Gabi szobája, valamint a művészeti és zeneszoba is gondoskodik a szórakozásról. A stílusos lift pedig minden emeletre, köztük a tetőtéri partizónába is felvisz.

LEGO Gabi és egyéb figurák és szobák
LEGO Gabi babaháza részletesen

A LEGO® Gabi babaháza minden részletével elvarázsol téged

A LEGO® Gabi babaháza számtalan részletet és meglepetést kínál. Minden szobának megvan a maga egyedi varázsa, és tele van különféle játékokkal, bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel, hogy a kis építőket mindenféle forgatókönyvek megalkotására inspirálja. A konyhától kezdve a finom finomságokkal teli konyhán át az élénk színű hálószobáig, ahol Gabit kényelmes ágya várja. Mindent úgy terveztek, hogy ösztönözze a gyermekek képzeletét és kreativitását.

Lego Gabi babaháza kicsiknek

Gabi babaháza a kicsiknek készült

Ezt a varázslatos sorozatot a kis építők számára tervezték, 4 éves kortól, de biztosan tetszeni fog az idősebb LEGO® rajongóknak is.

Lego Gabby dollhouse és további készletek

Bővítsd játékodat több tematikus készlettel

A LEGO® Gabi babaháza csak a kezdet - más LEGO® készletekben is találkozhatsz ismerős arcokkal. Kipróbálhatod például a Süti sütős mókáját.

Lego Gabby babaház társasjáték

Varázslatos épület a közös pillanatokért

A LEGO® Gabi babaháza építőszett remek módja annak, hogy több időt tölthessünk együtt a gyerekekkel a közös játékban.