Geomag Mechanics Gravity 115 pcs

Termékkatalógus
Geomag Mechanics Gravity 115 pcs
5 1 értékelés
Építőjáték - felhasználási terület: fiúknak, fiúknak és lányoknak egyaránt, az építőkészlet 115 elemet tartalmaz, alsó korhatár: 7 éves
Kód:  HRAif9840 Termékszám:  871772007722 Gyártó honlapja:

Geomag Mechanics Gravity 115 pcs

Tökéletes játék minden kíváncsi gyermek számára! A Geomag Mechanics Gravity 115 pcs Magnetic Track építőjáték  mindenkor nagyszerű szórakozást biztosít. Lehetővé teszi a mágneses erő elvén működő működőképes golyópályák összeállítását, amelyeken kis acélgolyók gurulhatnak végig. A kis örökmozgód elektromos áram vagy bármilyen elem nélkül működő, tökéletesen mozgékony játékkal játszhat. Az építőkészlet szórakoztató formában mutatja be a fizika alapvető elveit (például a gravitációt, a mágnesességet, a mechanikát), így a gyermek játékosan, a gyakorlatban és nem csak a tankönyvből fedezheti fel a tananyagot.

A Geomag Mechanics Gravity 115 pcs Magnetic Track fő jellemzői

  • Az építőkészlet 115 elemet tartalmaz
  • Mozgó golyópálya-modellek létrehozását teszi lehetővé
  • Segít gyorsan és könnyen megérteni a mágnesesség és a mechanika alapjait
  • Fejleszti a gyermekek kézügyességét,  képzelőerejét és a kombináló képességeit
  • Kiváló minőségű kidolgozás vonzó kivitelben
  •  7 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Mozgó modellekkel tanulni

Az egyedülálló Geomag mágneses építőkészlet kibővítése, amely lehetővé teszi a működőképes mozgó modellek kialakítását. A gyerekek egyszerűen és gyorsan megértik, hogy a mágnesnek két pólusa van (északi / déli), és a mágneses, mechanikus vagy gravitációs erők hatása kiválóan felhasználható a golyók mozgatására a létrehozott modellekben. Ahogyan az egyik golyó legurul a pályán, az működésbe hozza a liftet, amely ugyanekkor felemel egy másik golyót, hogy folytatódhasson a szórakozás.

Geomag - Svájci hagyomány

Egyedülálló svájci építőkészlet, amely egy egyszerű, elsősorban a mágnesesség elvén alapuló, építési rendszerrel rendelkezik. Az alap építőelemek mágneses rudak és 12,7 mm átmérőjű, fehér bronz bevonatú acélgolyók. Különböző formák, alakzatok és tárgyak sokaságának  létrehozását teszi lehetővé. Játékosan vezet be téged és gyermekeidet a mágnesesség, a fizikai törvények, a kémiai struktúrák, a geometriai formák és az építészet lenyűgöző világába. Támogatja a kreativitást, a fantáziát, a kézügyességet és a kombináló képességet. Az eredeti Geomagot nagyon szigorú körülmények között gyártják, a méretbeli eltérés tűréshatára a milliméter századrészében mozog. Kitűnő a kopásállósága, és teljes mértékben ártalmatlan az egészségre, amelyet számos bizonylat és tanúsítvány igazol.


Paraméterek

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!
Darabszám
115 db Kész!
Téma
Mechanika Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
115 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Téma
Mechanika Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag Mechanics Gravity 115 pcs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag Mechanics Gravity 115 pcs. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag Mechanics Gravity 115 pcs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag Mechanics Gravity 115 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag Mechanics Gravity 115 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ