A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab

Termékkatalógus
Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa5776 Termékszám:  0871772006336 Gyártó honlapja:
Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab Megszűnt

Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab

Írja be a fantázia birodalmába, és megteremti a saját teremtés!Vulkram az uralkodó tűz, és úgy alakja alapján a képzelet a gyerekek. Mi lesz? Senki sem tudja! De szükséges, hogy először át egy "tojás", amelyből aztán felmerül bármilyen szeret. Az elv a készlet egy egyedülálló rendszer a KOR, amely lehetővé teszi a mágneses elemek létrehozásához rengeteg formák. Mantle darab együtt egy változatos, a végtagok és a fegyverek szállított a kialakított tárgy végleges formáját mindenható Proteon.

uralkodó tűz

  • 103 részből áll: egy központi fém golyó, 26 mágneses elemek, műanyag darab, számos különböző végtagok és a fegyverek
  • Az egyedülálló, szabadalmaztatott mágneses rendszer KOR
  • Fejleszti a finom motoros készségek a gyermek, a képzelet és a kombinációs készség
  • Kiváló minőségű kivitelezés vonzó design
  • Alkalmas gyerekek 5 éves

Geomag KOR

Hihetetlenül szórakoztató kialakítás - mágneses átalakulás kit használ egy egyedülálló rendszer 26 mágneses elemek körül forgó központi fémgömböket.A készítmény a 26 elem, fém golyó és a darab létre elliptikus héj kialakulása - "tojás", amelynek forgatva könnyű létrehozni rengeteg lények és szörnyek.

Belül Geomag Koru sorolni két vonal - vagy Proteon uralkodók és Tazo, az úgynevezett teremtés. Proteon VULKRAM uralkodik tűz TAUREX minden erdő, AKI pevninám Blatt sziklák és kövek és SWOMP az uralkodó mocsarak és lápok. Tazo Paco erdei lények és Tazo BETO telepedett le a víz.

Geomag

Egyedi svájci konstrukciós készlet jellemzi egyszerű építési rendszer azon az elven alapul a mágnesesség. Az alapvető építőkövei mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök átmérője 12,7 mm. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyszámú különböző formák, minták és tárgyak. Egy játékos módon, és a gyerekek hozzák a lenyűgöző világába mágnesesség, a fizika törvényei, kémiai szerkezetek, geometriai alakzatok és az építészet. Ez elősegíti a kreativitást, a képzelet, a finom motoros készségek és kombinációs készség.Az eredeti Geomag termelődik nagyon szigorú feltételek tűréssel csak a sorrendben egy századrésze milliméter. Ez kiváló kopásállóság és abszolút egészséges megerősíti számos bizonyítványok és igazolások. 

Termékek: Geomag Proteon 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Proteon - Vulkram 103 dílků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag Proteon - Vulkram. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag Proteon - Vulkram.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ