Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

GoCube Edge Full Pack

Termékkatalógus
GoCube Edge Full Pack
4,9 7 értékelés
Logikai játék - rubik kocka, ajánlott életkor 8 éves kortól
49 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GCu21be01 Termékszám:  GC33A-SP
GoCube Edge Full Pack 49 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

GoCube Edge Full Pack

A világ leghíresebb logikai játéka, a Rubik-kocka most egy modern, intelligens változatban is elérhető! Mind a profi speed-cuberek, mind a kezdők, akik csak most kezdik a játékot, imádni fogják. A GoCube Edge Full Pack szórakoztató, interaktív módon, lépésről lépésre megtanítja, hogyan rakd ki a kockát. Gyorsan és pontosan megtanulod kirakni a Rubik-kockát, majd az alkalmazáskapcsolatnak köszönhetően összehasonlíthatod a teljesítményedet a nemzetközi rangsorokkal. A GoCube fejlett érzékelőivel és egy inerciális mérőegységgel együtt, amely követi a szöghelyzetet, a kocka mozgását élőben követheted a telefonodon. A GoCube kockát Bluetooth 5.0 kapcsolja össze. A Wired magazin a GoCube-ot a 13 legjobb gyerekeknek szánt technológiai játék közé sorolta.

A GoCube Edge Full Pack fő jellemzői

  • A híres Rubik-kocka formájú okos kirakós játék szórakoztató és interaktív módon tanítja meg, hogyan kell helyesen és a lehető leggyorsabban megoldani a feladványt.
  • A GoCube játékosan segíti a tanulást, fejleszti a problémamegoldó készséget és a memóriát.
  • Az érzékelők nyomon követik és mérik az aktivitást, az inerciális mérőegység pedig a szögelrendezést követi.
  • A GoCube alkalmazáshoz való csatlakozás Bluetooth 5.0-n keresztül lehetséges.
  • Kihívhatsz embereket a világ minden tájáról
  • Az amerikai Wall Street Journal a GoCube-ot a 2019-es év egyik legjobb tech-ajándékának minősítette.
  • A Wired magazin a GoCube-ot a 13 legjobb gyerekeknek szánt technológiai játék közé sorolja.
  • A játék a Red Bull Rubik-kocka 2020-as világbajnokság hivatalos partnere.
  • A GoCube Edge Full Pack 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Rubik kocka - okosan és kapcsolattal! 

A rejtvények és a klasszikus Rubik-kockák szerelmeseinek itt egy új játék, amely még a speed-cubereket is izgalomba hozza! Az okoseszközödhöz csatlakoztatva az alkalmazáson keresztül valós időben követheted a kockadarabok forgását és mozgását, mindezt interaktív és szórakoztató módon. A GoCube Edge Full Pack egyszerűen ötvözi a hasznos memória- és logikai gyakorlatokat a szórakozással.

Tanuld meg a GoCube kirakását lépésről lépésre

Van, aki magától és intuitívan megtanulja kirakni a Rubik-kockát, másnak gondot okozhat, és ezért idő előtt feladja. A GoCube Edge Full Pack segítségével azonban nem kell idő előtt feladnod - a szórakoztató alkalmazás játékosan végigvezet minden idők legkelendőbb rejtvényének megoldásának lépésein. A GoCube segítségével egy órán belül megtanulhatod, hogyan kell megbízhatóan kirakni a Rubik-kockát, és utána már csak különböző variációkat kell kitalálnod.

A GoCube Edge Full Pack folyamatos fejlődésre ad lehetőséget

A GoCube okoskocka nemcsak minden megtett lépést vetít ki az interaktív alkalmazásba, hanem pontos statisztikákat is rögzít az időkről, a mozgásokról és az egyes lépésekről. Így nyilvántartást vezethetsz a kirakásaidról, össze tudod hasonlítani a teljesítményedet a barátaiddal, és fejlődhetsz.


Hívd ki a világ másik felén élő barátaidat egy GoCube kirakóversenyre

Akár a szomszédban lakó, akár a Föld másik felén élő barátaiddal játszhatsz a GoCube Edge Full Pack segítségével. Mérd össze erősségeidet egy az egy elleni okos párosítással, valós idejű párbajjal, vagy kövesd előrehaladásodat a GoCube világranglistán, és hasonlítsd össze a globális eredményeket. 

Tanulj játszva a GoCube Edge Full Pack csomaggal!

A szórakoztató GoCube kirakós játékkal nemcsak az éles logikai gondolkodást gyakorolhatod, hanem megtanulhatod a kirakós nyelvét, új 3D-s formákat hozhatsz létre, vagy akár mini játékokat is játszhatsz az alkalmazásban az okoseszközödön. Szóval ne habozz, és szerezz be egy GoCube Edge Full Pack-ot, az unalom biztosan elkerül ezzel a fejtörővel!

Töltőtartó, amely a mobiltelefonodhoz is szolgál

A GoCube okos kocka töltőállványa nemcsak praktikus segítő, hanem átlátszó, modern megjelenésének köszönhetően vonzó dizájnelem is. Az íróasztalon, polcon vagy éjjeliszekrényen is megállja a helyét. És miközben a GoCube-bal játszol, beleteheted a mobiltelefonodat, és kényelmesen nyomon követheted a teljesítményedet és a kocka mozgását az alkalmazásban. Bluetooth 5.0segítségével csatlakozik a GoCube alkalmazáshoz.

A GoCube Edge Full Pack csomagban a következőket találod:

  • GoCube okos Rubik-kocka 
  • USB töltőkábel
  • Töltőállvány - telefonhoz is használható
  • Utazótok


Paraméterek

Termék típusa
Fejtörő Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Termékszéria
Rubik kocka Kész!
Kocka elrendezése
3×3 Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Fejtörő Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Sorozat

Termékszéria
Rubik kocka Kész!

Tulajdonságok

Kocka elrendezése
3×3 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoCube Edge Full Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GoCube Edge Full Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoCube Edge Full Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoCube Edge Full Pack.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ