Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gogen MAXPAD 9 G4 B kék

Termékkatalógus
Gogen MAXPAD 9 G4 B kék
4,5 4 értékelés
Tablet 9" kijelző, 1024×600, Quad-core 1,3 GHz, 8 GB memória, 1 GB RAM, Android 4.4.4 KitKat, WiFi, elülső és hátoldali fényképezőgép, szülői felügyelet, gyerek és szülői üzemmód, oktatóapplikációk gyerekek számára, gyerekstylus, kék szilikontok
Kód:  WG970x3h Termékszám:  GOGMAXPAD9G4B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen MAXPAD 9 G4 B kék

Gogen MAXPAD tablet gyerekek részére

Van számotokra egy gyerektabletünk, amelyet úgy terveztünk, hogy tökéletesen megfeleljen leggyakoribb felhasználói igényeinek. Alapja egy speciális gyermekeknek szóló interfész, aminek köszönhetően egyszerűsített a vezérlés és a telepített alkalmazásokhoz való hozzáférés. Nem hiányozhat a szülői felügyelet sem, részletes beállítási lehetőségekkel. 


Könnyű használat a mellékelt stylusszal

A Gogen MAXPAD gyerektablet fő előnye a cseh oktatóalkalmazások teljes verziójának letölthetősége. Rendelkezésre áll például a számolásra, a szókincs gyakorlására, logopédiára, térbeli orientáció gyakorlására szolgáló applikáció, az elsősegélynyújtás alapjaira vagy a közlekedéssel kapcsolatos oktatásra vonatkozó applikáció. Az újdonság a cseh írásra tanító applikáció, amely a mellékelt ceruzával használva segít gyakorolni az írás alapjait.

Gyermekek tabletta Gogen MAXPAD

A tablet szilikon borítással rendelkezik

A Gogen MAXPAD gyerektablet egy teljesértékű tablet, amelyet az Android 4.4 KitKat operációs rendszerre építettek. Felszereltségének része a Google Playhez való hozzáférés, Wi-Fi kapcsolat és 8 GB belső memória, amely bővíthető microSD/SDHC memóriakártyákkal.


Gyermekek tabletta Gogen MAXPAD

A Gogen MAXPAD gyerektablet legfontosabb jellemzői

  • Gyerektablet egyszerűsített vezérléssel
  • Számtalan oktatóalkalmazás, beleértve az írás gyakoroltatását
  • A gyerekstylust a csomag tartalmazza
  • Szülői felügyelet
  • Szilikon védőtok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen MAXPAD 9 G4 B kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MAXPAD 9 G4 B modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen MAXPAD 9 G4 B modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MAXPAD 9 G4 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MAXPAD 9 G4 Blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ