Think Doh - karkötő

Termékkatalógus
Think Doh - karkötő
4,0 1 értékelés
Kreatív szett - Ajánlott 4 éves kortól
Kód:  HRAa2141 Termékszám:  8809318295182

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Think Doh - karkötő

Fejlessze a gyerekek kreativitását a Think- Doh kreatív karkötő készletével. Hagyja, hogy a kis divattervező megalkossa álmai karkötőjét, amivel garantáltan nagy népszerűségre tesz majd szert a többiek között. Gyermekének nem csak sok mókában lesz része, hanem egyúttal fejleszti a képzeletét és a motoros készségeit is. Továbbá, megtanulják felismerni az alapszíneket is a színes háttérnek köszönhetően.

A díszítőelemek szilikonból készültek. Az anyag tiszta, mosható, antibakteriális és nem toxikus, ugyan az az anyag, amit gyógyászati termékek, kisgyermekjátékok, játékok, konyhai termékek és orvosi eszközök előállításához is használnak. Ezen túlmenően alkalmas az allergiában szenvedők számára is. Ennek köszönhetően mindig teljes biztonságban tartja a babát játék közben.

  • Fejleszti a gyermek képzeletét és motoros készségeit
  • Szilikon anyag amely tiszta, mosható, antibakteriális, higiénikus és nem mérgező, alkalmas az allergiában szenvedőknek is
  • Rugalmas anyag végtelen lehetőséggel (véglegesítés sütéssel)
  • Az alkotás megőrzéséhez és véglegesítéséhez süsse ki

A csomag tartalma:
5 darab szilikon karkötő, 3 fényes karkötő, 4 segédprogram, játék alátét, speciális sütőpapír, sablon és használati utasítás

Ajánlott kor:
4 év

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Think Doh - karkötő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Think Doh - Sada s náramky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Think Doh - Súprava s náramkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreatives Set Think Doh - Set mit Armbändern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreatives Set Think Doh - Set mit Armbändern.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ