Alzaboxy Q1 MPLA317262

Gyerek társasjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Termék típusa
Társasjáték
(103)
Kártyajáték
(107)
Asztali
(67)
Fejtörő
(13)
Memóriajáték
(21)
Termék típusa
Alapjáték
(332)
Kiegészítő (csak az alapjátékkal játszható)
(13)
Kiegészítő (külön is játszható)
(26)
Játékosok minimum száma
1
4
-
Játékosok maximális száma
1
99
-
Játék hossza
0,25 perc
1200 perc
-
Nyelv
Cseh
(146)
Szlovák
(58)
Angol
(136)
Német
(24)
Magyar
(50)
Polština
(7)
Francia
(1)
Műfaj
Gyerek
(219)
Party
(27)
Stratégiai
(66)
Logikai
(91)
Tudásnövelő és oktató
(26)
Alműfaj (téma)
Klasszikus/retro
(95)
Film/játék/könyv
(88)
Fantasy
(45)
Állatok
(42)
Mese
(15)
Játék és filmsorozat
Pokémon
(28)
Disney
(15)
Mancs őrjárat
(7)
Animal Crossing
(6)
Alsó korhatár
0,33 éves kortól
18 éves kortól
-

Nincs szebb dolog, mint minőségi időt tölteni együtt a kicsikkel. A gyerek társasjátékok egy egész délutánra, vagy akár egy egész napra is elszórakoztathatják a családot. A társasjáték gyerekeknek azért is hasznos ajándék, mert fejleszti türelmüket, beszédkészségünket és memóriájukat is. Lássuk, milyen gyerek társasjátékok vannak kínálatunkban!

Tovább

Milyen konkrét pozitívumokat tartogathat egy társasjáték gyerekeknek?

A gyerek társasjátékok pozitív hatással vannak a beszéd, a finommotoros készségek és az általános gondolkodás fejlődésére. Segítségükkel az ovisok például tökéletesen megtanulhatják a betűk és a számok felismerését. A társasjáték gyerekeknek további előnyökkel járhat:

  • A gyerekek megtanulhatnak az érzelmeikkel bánni.
  • Játék közben elsajátítják a gyerekek az együttműködés képességét, illetve a türelmet is.
  • Ezek a játékok fejleszthetik a memóriát és a megfigyelőképességet.
  • A társasjátékok elősegítik a kicsik szellemi és mentális fejlődését.

A társasjáték gyerekeknek nem csak szórakozásra jó

Az imént felsoroltakon felül számos egyéb készségre van még jó hatással a társasjáték gyermekeknek; például szociálisabbá válhatnak a rendszeres játékkal. Emellett pozitívan hatnak a gyermek fejlődésének számos aspektusára, így célszerű már egészen kicsi kortól kezdve megmutatni nekik egy-egy készletet. A társasjáték gyerekeknek bárhol és bármikor bevethető.

A gyerek társasjátékok mindig kéznél vannak

Elutazol, és nincs sok hely a bőröndödben? Ne aggódj, nálunk praktikus utazószettben is találhatsz különféle gyerek társasjátékokat! Ezek kényelmesen elférnek egy kis hátizsákban, a gyermek bőröndjében vagy akár a zsebedben is.

i

És ha épp nincs otthon semmiféle társasjáték a gyerkőcnek?

Barátokat látogatsz meg és nincs otthon semmiféle társasjáték gyerekeknek, viszont a lurkók készen állnának egy kis szórakozásra? Csábítsd őket egy bújócskára, vagy építs nekik egy bunkert takarókból - és máris megvan, hogyan üthetik el az időt.

Gyerek társasjátékok - időtlen klasszikusok piciknek és nagyobbaknak is

Némelyik társasjáték gyerekeknek időtlen klasszikus, ami nemcsak az egészen kicsiket, hanem például a számolásban már jártas nagycsoportosokat és kisiskolásokat is lekötik. Kínálatunkban elérhető számos társasjáték gyerekeknek, 3 éves kortól egészen a késő kamaszkorig.

Kártyajátékok gyerekeknek - imádni fogják a dinamikus játékmenetet!

A gyerek társasjátékok egyik kategóriáját a gyerekeknek szóló kártyajátékok jelentik, amelyek dinamikus tempójukkal fognak örömet okozni a kicsiknek. Ezek a gyerek társasjátékok egyáltalán nem foglalnak sok helyet, ezért alkalmasak utazáshoz is. A legtöbb gyerkőcöknek való kártyajátékból egy-egy kör mindössze pár percet vesz igénybe, azonban gyorsan megtaníthatod segítségükkel nekik a színeket, az állatokat, a betűket és a számokat is.

Társasjáték gyerekeknek tanuláshoz - avagy felkészülés a sulira gyerek társasjátékok segítségével

A gyerekeknek szóló oktatójátékok megtanítják őket a különböző tárgyak közötti logikai összefüggések felismerésére, gyakran akkor is, ha még nem tudnak olvasni. Az idősebb gyerekek számára pedig segítik a világgal, a természettel vagy a modern technikával kapcsolatos ismeretek elsajátítását és bővítését.

Társasjáték utazáshoz
Társasjáték utazáshoz

Fejlesztő társasjáték
Fejlesztő, oktató társasjáték

Minél több társast pakolsz be utazás előtt, annál több unaloműző szórakozásra nyílik lehetőséged a családdal. Utazáshoz ideálisak például a kártyajátékok gyerekeknek, azonban más gyerek társasjátékok is kellemes időtöltést jelenthetnek egy hosszabb kiruccanás során.

A legtöbb társasjáték gyerekeknek akár ketten is játszható

Általában az anyuka vagy az apuka ül le játszani a gyerkőccel, így először egy kétszemélyes társasjáték tökéletes választás lehet. Ezek a készletek pompás szórakozást, fordulatos és izgalmas időtöltést ígérnek kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

Egy közös móka akár felelősségre is taníthat

Nem tudod rávenni a lurkókat, hogy takarítsák ki a szobájukat? A tornádó névre keresztelt mókás aktivitás például pont ebben segít. Állíts be egy időzítőt, és mondd nekik, hogy "Ahogyan a tornádó, most ti is mindent elsöpörtök, ami rendetlenséget okoz!". Ha pedig ez a megadott időre sikerül teljesíteniük a gyerekeidnek a kihívást, megjutalmazhatod őket például a kedvenc édességükkel.

i

A számtalan társasjáték gyerekeknek bevezeti a kicsiket a szórakozás világába

Egy társasjáték magával ragadó és egyszerű szórakozási formát jelenthet - és jó hír, hogy már akár két-hároméves kortól. A gyerekek játékos módon ismerkedhetnek meg a színekkel, állatokkal és az egyszerű formákkal, ha egészen pici kortól ajánlott készletet választasz nekik.

Gyors és egyszerű társasjáték gyerekeknek?

Útközben és otthon is tökéletesek a fordulatos játékmenettel rendelkező gyerek társasjátékok, még a legnagyobb csínytevők számára is. Melyek a legnépszerűbb gyors gyerek társasjátékok?

  • A memóriajátékokat egyetlen gyereknek sem szabad kihagynia! Kínálatunkban számtalan memóriafejlesztő társasjáték elérhető gyerekeknek, méghozzá különféle témákban.
  • A dominó egy másik népszerű társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek. Két játékosra tervezték, és ennek is többféle változata kapható nálunk. Van például képes dominó népszerű mesefigurákkal.
  • A Dobble az utóbbi években nagy sikert aratott. Ez egy olyan társasjáték gyerekeknek, amelynek működési elve nagyon egyszerű - csak meg kell találni az egyező képeket, szimbólumokat. Ez a társasjáték fejleszti a memóriát, a reflexeket, és ez is sokféle változatban elérhető kínálatunkban.

Memóriajáték
Memóriajáték

Dominó
Dominó

Dětská hra
Dobble

A különféle logikai játékok is népszerűek a kicsik körében. Ezek nemcsak a logikus gondolkodást fejlesztik, hanem az önálló játékra is lehetőséget adnak - így megtaníthatja a lurkókat a koncentrációra és az önfegyelemre.

A társasjáték gyerekeknek életkor szerint ajánlott

A gyerek társasjátékok nagyon sokfélék: vannak köztük egyszerűbbek és összetettebbek is. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbbet válaszd, ami nemcsak szórakoztatja, de fejleszti is a kicsiket, tartsd szem előtt a gyermek életkorát. A kicsik az idősebb gyerekeknek szánt játékokat ugyanis nem fogják érteni, ezért nem is jelent majd nekik igazi élményt.

  • A 2 éveseknek vagy idősebbeknek szóló gyerek társasjátékok egyszerűek, rövidek és kevésbé komplikáltabb képeket, szimbólumokat használnak, illetve inkább beszélgetésen alapulnak az összetett szabályok helyett.
  • 4 éves kortól a gyerek társasjáték még mindig egyszerű, de kissé már összetettebb szabályok szerint játszható. Legalább ilyen fontos, hogy egy-egy parti ne tartson túl sokáig, hiszen ebben a korban a gyerekek még nem tudnak hosszú ideig összpontosítani egy feladatra.
  • Az 5 éves és idősebb apróságok számára készült gyerek társasjátékok már több logikus gondolkodást igényelnek, és kiválóan alkalmasak a gyermekek iskolára való felkészítésére.
  • A sokféle, 6 éveseknek ajánlott gyerek társasjáték iskolakezdéskor majdhogynem otthoni “oktatási segédeszközként” is használható, hiszen segít a tanuláshoz szükséges képességek fejlesztésében.
  • A 7 éves gyerekek számára tervezett társasjátékok már feltételezik az alapvető olvasási és számtani ismereteket.
  • 12 éves kortól pedig a gyerek társasjáték nem sokban különbözik a felnőtteknek szóló játékoktól.

Kétszemélyes társasjáték gyerekeknek
Kétszemélyes társasjáték gyerekeknek

Társasjáték a legkisebbeknek
Tökéletes első társasjátéknak

Mesejáték
Mese tematikájú társasjáték gyerekeknek

i

A társasjáték gyerekeknek akkor ideális, ha egy-egy játszma nem húzódik el túl sokáig

A gyerek társasjátékok vásárlásakor gondolj a játék hosszára is. A jó gyerek társasjáték egy-egy játszmája ideális esetben maximum 20-30 percig tart, ugyanis ennyi ideig tud egy kisgyermek koncentrálni. Az idősebb gyerekek már 40-50 perces társasjátékokkal is elboldogulnak.

A legkisebbeknek szánt társasjátékok általában kétszemélyesek

A kisgyermekeknek tervezett játékok egyszerűek, nem kellenek hozzájuk sokan, gyakran elég, ha a gyerekkel egyetlen szülő játszik. A kicsik nem tudnak sokáig koncentrálni, és nincs elég türelmük egy olyan partihoz, amiben 3-4 játékos vesz részt. Vagyis a legapróbbaknak szóló gyerek társasjátékok akkor jók, ha egy-egy játszma gyorsan lezajlik.

Játékok az egész családnak - idősebb gyerekeknek is

Ha már kicsit idősebbek a gyerekek, biztosan élvezni fogják a családi társasjátékokat. Ezek egyrészt teli vannak mókás fordulatokkal, másrészt feszült pillanatokat is átélhet a család, hiszen nagyon izgalmas, ki lesz a nagy játszma győztese. Ezek a játékok tökéletesek olyan gyerekek számára, akik már szépen tudnak olvasni és számolni.

Nem tudod, mit tegyél a gyerekeknek a karácsonyfa alá? Tedd őket boldoggá egy társasjáték készlettel! Ezek a szettek több játékot is tartalmaznak egy csomagban, és órákig elszórakoztathatják a kicsiket.

Online játék vs. társasjáték gyerekeknek

Jobb az online oktató játék, mint a társasjáték gyerekeknek? A klasszikus társasjátékok gyerekeknek lehetővé teszik, hogy a család együtt legyen. Egy-egy társasjátékkal eltöltött délután vagy este szuper emlék lehet a későbbiekben minden családtag számára. A kicsik a gyerek társasjátékok révén megtanulják az együttműködést és a szabályok követését, amire a számítógépes játékokkal általában nem, vagy csak korlátozottan képesek.

Egy videójátéknak is megvan a maga előnye

A szülők manapság sokat dolgoznak, és általában nincs elég idejük a gyerekekre. A videójátékok és a 3 éves kortól játszható online játékok is segíthetik bizonyos mértékben a gyerekek fejlődését - de a legtöbb esetben nem képesek erre olyan színvonalon és eredménnyel, mint a gyerek társasjátékok.

Kirakható logikai játék
Kirakható logikai játék

Játékkészlet
Játékkészlet

Nehezen vagy rosszul alszik a kicsi? Talán csak nem fáradt el eléggé. Próbáld ki a gyerekeknek szóló, testmozgással járó játékokat! Ezeket is nagyon szokták élvezni, de ami még fontosabb, kellően ki is fárasztják őket. Így éjszaka úgy alszanak, mint a tej, te pedig végre kipihenheted magad.

Szülinapi ünnepség? Vesd be a partijátékokat!

Egy gyerekek számára szervezett összejövetelen, például egy szülinapi partin tökéletes választás a nekik szóló partijáték. Figyelj oda a minimális és maximális létszámra. Minél nagyobb a játékosok száma, természetesen annál hosszabb a játék is. Vedd figyelembe, hogy a gyerekek tudnak-e ennyi ideig koncentrálni.

Kisgyermekeknek tervezel játékokat táborba vagy óvodába?

Ha rossz az idő, amikor a gyerekekkel közös programot tervezel, ne ess kétségbe! A gyerek társasjátékok megmenthetik a helyzetet. Ha pedig éppen nincs kéznél társasjáték gyerekeknek, szorult helyzetben akár egy kartondobozból néhány zsírkrétával pillanatok alatt készíthetsz valami ad-hoc aktivitást, ami lekötheti őket.

i

Mese témájú kvízjátékok és társasjátékok gyerekeknek

A gyerekek imádják kedvenc mesehőseiket, így egy olyan gyerekjáték, amelyben szeretett karakterük szerepel, biztosan elnyeri tetszésüket. A mesejátékok lehetővé teszik, hogy találkozzanak például a Kis Vakonddal, vagy hogy belecsöppenjenek a Pokémonok lenyűgöző világába.

Szórakoztató játékok gyerekeknek a szabadban

Odakint épp gyönyörű az idő - és mi egészségesebb a friss levegőnél? Játszani a gyerkőcökkel a szabadban pedig még szórakoztatóbb! A kertben a fűben egy pokrócon társasjátékozhattok, vagy egy jót futkározhattok bújócskázás vagy fogócskázás közben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hasbro Jenga Szállításra kész > 10 db
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
7 890 Ft

2.
Gyűjthető kártya Disney Lorcana: Into the Inklands - Illumineer's Trove
19 690 Ft

3.
Minecraft - fémdoboz Szállításra kész > 10 db
Kártyajáték - családi játék, 2-4 játékos számára, játék hossza 60 perc
3 590 Ft

Még több
369 termék
4,9 118×
Hasbro Jenga
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA985e
5,0
Hasbro Monopoly Super Electronic Banking - HU
Társasjáték - kereskedelmi játék, 2-4 játékos számára, játék hossza 45 perc, magyar nyelvű, ajánlott 8 éves kortól
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02676
4,7 19×
POPULAR Királyi sakk
Társasjáték - logikai játék, 2 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc, magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
12 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05834
4,2 17×
Teddies Poker Game Set 300 db + kártyák + kockák + alumínium tok
Társasjáték - logikai játék, ajánlott 14 éves kortól
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32378
4,0
Disney Lorcana: Rise of the Floodborn - Booster Pack
Gyűjthető kártya - 12 véletlenszerűen megkevert Rise of the Floodborn Series 2 kártya, 6 közönséges kártya, 3 kivételes kártya, 2 ritka, nagyon ritka vagy legendás kártya és 1 fóliakártya, 8 éves kortól alkalmas
2 440 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07399
5,0
Disney Lorcana: Into the Inklands - Booster Pack
Gyűjthető kártya Disney Lorcan: Into the Inklands - Booster Pack
2 350 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07464
Blackfire Dobble Classic - Társasjáték
Típusok
4,8 628×
Blackfire Dobble Classic
Társasjáték - gyerek, party, úti és megfigyelős játék, 2 - 8 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 6 éves kortól
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZA054f
5,0
Ravensburger 270361 Labyrinth Pokémon
Társasjáték - családi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk005166
4,5 10×
Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash
Társasjáték - stratégiai és családi játék,, ajánlott 10 éves kortól
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01765
5,0
Hasbro Tabu
Társasjáték - családi játék, 4 - 10 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 15 perc, magyar nyelvű, ajánlott 12 éves kortól
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAhu0007
4,5 13×
Operáció társasjáték
Társasjáték - gyerek és tudásnövelő és oktató játék, 1 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 6 éves kortól
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif6251
4,8 44×
Vilac Touch and find
Társasjáték - gyerek játék, 2 - 5 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 2 éves kortól
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5646
4,0
Monopoly Junior Peppa malac HU
Társasjáték - gyerek játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 45 perc magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15852
4,8 16×
Mágneses sakk
Társasjáték - gyerek játék, számára 2 játékos, játék hossza 15 perc, ajánlott 6 éves kortól
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004560
4,9 10×
Ravensburger 209361 Minecraft: Heroes of the Village
Társasjáték - stratégiai, családi, filmek és játékok szerint, 2-4 játékos számára, játék hossza 25 perc, magyar nyelvű, ajánlott 7 éves kortól
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01766
4,5 14×
Woody toronyépítő játék - színes
Társasjáték - gyerek és logikai játék, 2 játékos számára, nehézségi foka közepes, ajánlott 3 éves kortól
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA725a
5,0
Millennium Chess Genius PRO - asztali elektronikus sakk
Társasjáték - stratégiai és logikai játék
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTGAM048
4,5 16×
Animal Crossing amiibo cards - Series 1
Gyűjthető kártya - kompatibilis az Animal Crossing: Happy Home Designer Nintendo 3DS játékkal, 3 amiibo karakterkártya a csomagban
2 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MU053
Dobble Harry Potter - Társasjáték
Típusok
4,8 628×
Dobble Harry Potter
Társasjáték - megfigyelős játék, 2 - 8 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 6 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb0651
5,0
Dominó
Dominó - nehézségi foka könnyű, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00137
4,7 29×
Autómárkák társasjáték
Memóriajáték - ajánlott életkor: 4 éves, 20 perc játékidő, nehézsége könnyű, téma: film/játék/könyv
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif8315
4,5 16×
Animal Crossing amiibo cards - Sanrio Collab
Gyűjthető kártya - Bővítsd ismereteidet az Animal Crossingról egy ingyenes frissítéssel. A telepítés után az összes Animal Crossing amiibo figura és kártya kompatibilis lesz a játékkal. Használd kedvenc háziállataid amiibóit, hogy meglátogassák a városodat.
2 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0681
5,0
Small Foot Ki nevet a végén? - állatos
Társasjáték - gyerek és családi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 4 éves kortól
7 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmm00267
5,0
Small Foot geometriai rejtvények 4 db
Logikai játék - ajánlott életkor 5 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12328

Gyerek társasjátékok

Gyerek társasjátékok

A Gyerek társasjátékok kategóriában összesen 369 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek társasjátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek társasjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek társasjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek társasjátékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ