30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Hama Coocazoo EvverClevver hátizsák, fekete

Termékkatalógus
Hama Coocazoo EvverClevver hátizsák, fekete
Iskolatáska - külső méretek: 33 x 47 x 20 cm, térfogat: 27 l, tömeg: 1440 g
Kód:  HRAa4059 Termékszám:  4047443179166 Gyártó honlapja:

Hama Coocazoo EvverClevver hátizsák, fekete

A Coocazoo EvverClevver kitűnő hátizsákja megfelel a mai modern kor követelményeinek. Ideális társ nemcsak iskolai, hanem szabadidős célokra is. A felső szíj segítégével a hátizsák magassága állítható, aminek köszönhetően maximálisan idomul használója igényeihez. A megfelelő kényelmet az EVA habból készült légáteresztő hátpárnák és az állítható (szintén párnázott) vállpántok kombinációja biztosítja. A termék minőségi, YKK márkájú cipzárakkal felszerelt és biztonságos a fényvisszaverő elemek használatának köszönhetően. Kényelmes oldalpántokkal és eltávolítható mellkasi- és vállszíjakkal is rendelkezik.


A táska legfontosabb, fő rekesze két olyan területre tagolódik, amelyben gond nélkül tárolhatók A4-es könyvek és mappák, a vállpánton egy zseb kapott helyet, valamint egy másik, tágas zsebet is kapott a táska az elülső részén az uzsonnásdoboz számára. Külön rekesz található dokumentumkezelővel, íróeszközök és egyéb kiegészítők tárolására, két hálós zseb, palacktartó rekesz, és egy titkos zseb a hátizsák hátulján.

Legfontosabb előnyei:

  • Légáteresztő habszivacs párnázás EVA habból
  • Párnázott, állítható vállpántok
  • Reflexite márkájú fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében
  • Állítható magasság

Specifikációk:

sorozat:
EvverClevver

Külső méretek:
33 x 47 x 20 cm

Térfogat:
27 l

Tömeg:
1440 g

Anyag:
poliészter (PVC mentes)

Szín:
fekete

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama Coocazoo EvverClevver hátizsák, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Školský batoh Coocazoo EvverClevver – Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ