Harry Potter varázspálcák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
5 éves kortól
14 éves kortól
-
Szűrés

A Harry Potter varázspálca minden olyan fiatal varázsló és boszorkány számára mágikus kiegészítő, aki szeretné felfedezni a varázsvilágot, és megtapasztalni a trükköket és varázslatokat, amelyek egyenesen J. K. Rowling könyveiből és a Harry Potter filmekből származnak. Ezek a pálcák nemcsak gyűjtői darabok, hanem interaktív játékok is, amelyek életre keltik a varázslatot. Melyik Harry Potter varázspálca lesz a megfelelő számodra? Olvass tovább és ismerd meg őket.

Tovább

Harry Potter varázspálca, mint gyűjtői darab és interaktív játék

A Harry Potter pálca többféle formában kapható, a hagyományos, gyantából vagy fából készült, például talapzattal ellátott gyűjtőpálcától kezdve a LED-fénnyel, színes fénnyel vagy hanghatásokkal ellátott interaktív pálcákig, amelyek különösen a gyerekek számára jelentenek szórakozást.

Szerezd be a Harry Potter varázspálcák mindegyikét!

Ha rajongsz a varázslók könyvsorozatáért vagy annak filmadaptációjáért, akkor szerezd be a összes Harry Potter varázspálca minden darabját a polcodon, hogy egy különleges gyűjteményt hozz létre. A gyűjthető darabok a legapróbb részletekig kidolgozott, és magukban hordozzák annak a varázslónak a lényegét, akihez tartoztak.

Harry Potter varázspálca Hermione, Ron, Dumbledore vagy egy másik varázsló pálcája

A sorozat főszereplőjének pálcája mellett Hermione, Ron, Dumbledore és sok más varázsló, például Harry Potter pálca is kapható. Ezeket fokozatosan saját magadnak is beszerezheted, de szép ajándék lehet annak is, aki imádja a könyvsorozatot, vagy nem hagy ki egyetlen Harry Potter tévéfilmet sem.

i

Milyen pálcája van Dumbledore-nak?

Kíváncsi vagy, hogy milyen pálcája van Dumbledore-nak, vagy mi az a bodzapálca? A varázsvilág egyik legerősebb varázslója használta a bodzapálcát, amely bodzából készült, és állítólag rendkívüli gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. A bodzapálca tulajdonosainak erős kapcsolatot tulajdonítanak a természettel, és képesek gyógyulást vagy segítséget hozni másoknak.

harry potter varázspálca
Harry Potter varázspálca

Harry Potter varázspálca Hermione
Harry Potter varázspálca Hermione

Harry Potter bodza pálca
Bodzapálca

Interaktív Harry Potter varázspálcák

Az interaktív Harry Potter varázspálcák több funkcióval rendelkeznek, és úgy vannak kialakítva, hogy reagáljanak tulajdonosuk mozdulataira és parancsaira. Képesek fény- és hanghatásokat létrehozni, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek igazi varázslónak érezhessék magukat.

  • A világító Harry Potter pálcák általában a hegyüknél világítanak, ami különlegesség azok számára, akik sötétben is szeretnék átélni Harry Potter varázslatát.
  • A színes fényhatásokkal ellátott modellek még szélesebb körű lehetőségeket kínálnak, mivel reagálnak a konkrét varázslatokra és gesztusokra.
  • A Harry Potter pálca kidobó szerkezete egy speciális mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a repülő varázslatok illúziójának megteremtését, ami egy újabb dimenzióval gazdagítja a játékmenetet.
  • Az olyan hangeffektek, mint a varázsigék és a varázslatos hangok a valósághű érzés egy újabb szintjét adják a varázslatnak és a szórakozásnak.

A Harry Potter varázspálca összekapcsolható a mobilalkalmazással

A Harry Potter pálca csatlakozik a mobilalkalmazáshoz, hogy még izgalmasabb kapcsolatot teremtsen a varázslat és a játék világa között. Lehetővé teszi például, hogy a gyerekek okostelefonjuk vagy táblagépjük képernyőjén az utasítások szerint felfedezzék és létrehozzák a varázslatokat.

i

Interaktív Harry Potter varázspálcák gyerekeknek és felnőtteknek

A biztonsági előírásokat és a kényelmet szem előtt tartva néhány pálcát kifejezetten a fiatalabb bűvészek számára terveztek, hogy már fiatal korban elkezdhessék felfedezni a varázslás világát. Az idősebb korosztály számára készült modellek azonban olyan játékot is lehetővé tesznek, amelybe a szülők is bekapcsolódhatnak.

Mire figyelj még a Harry Potter varázspálca kiválasztásakor?

A Harry Potter pálca kiválasztásakor olyan paramétereket is nézz meg, mint az anyag, a méretek, az ajánlott életkor vagy a csomag tartalma.

Milyen anyagból készülhet egy Harry Potter varázspálca?

Egy Harry Potter pálca leggyakrabban magasabb minőségű műanyagból, gyantából készül, a drágább darabok pedig fából is készülhetnek.

  • A műanyag pálcák könnyűek és tartósak, így ideálisak a fiatal varázslók számára, akik szeretnék felfedezni a mágia világát.
  • A gyanta valósághűbb megjelenést és érzetet nyújt, ami előnyös a hitelességre törekvő gyűjtők számára.
  • A fából készült modellek a Harry Potter világára jellemző hagyományos és természethű hangulatot adnak a varázslások rajongóinak.

Ami a méreteket illeti, a pálcák szabványos hossza általában megegyezik a filmekben és a könyvekben szereplő pálcákéval. Léteznek azonban kisebb változatok is a kisebb gyerekek számára. Érdemes hozzátenni, hogy ellenőrizd a termék ajánlott életkorát is, hogy a pálca megfelelő és biztonságos lesz-e a gyermeked számára.

A Harry Potter varázspálca csomag tartalma - mi minden lehet benne?

Egyes varázspálcák Harry Potter alaplappal és elemekkel vannak ellátva, így biztosítva, hogy a dobozból kivéve azonnal használatra készek legyenek. Azonban mindig győződj meg róla, hogy az elemeket külön kell-e megvásárolnod. A dekoratív állványokon kívül a pálcák egyéb kiegészítőkkel is bővíthetők, például varázsló patrónus figurákkal vagy jóslógömbökkel.

Ha pedig Te vagy gyermekeid igazi rajongói a varázslóvilágnak, nézd meg a Harry Potteres cuccok kínálatunkat. Vannak figurák, plüssjátékok, ágyneműhuzatok és kiegészítők, ruházat és jelmezek vagy LEGO® Harry Potter™ játékok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
4,8 16×
Harry Potter Hermione varázspálcája
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21520
4,3 14×
Harry Potter Harry varázspálcája
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21519
5,0
Harry Potter Varázspálca alapzattal
Varázspálca - gyűjthető, alapzattal és tartozékokkal, Harry Potter saga motívummal, 30 cm hosszú, gyermekek számára 14 éves kortól
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc05280
5,0
Wow Stuff - Harry Potter - Harry Potter fényrajzoló pálcája
Varázspálca - fényhatások, alkalmazáshoz való csatlakozás lehetősége, ingyenesen letölthető Android és iOS alkalmazás, tápellátás: 3 AA elem (tartozék), hossza: 36 cm, anyaga: műgyanta, hivatalosan licencelt
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz16838
4,3
Harry Potter Világító pálca
Varázspálca - világító LED hegy, fényhatások aktiválása gombnyomásra, csatlakozási lehetőség az alkalmazással, ingyenesen letölthető alkalmazás Androidra és iOS-re, tápellátás: elemek (tartozék), hossza: 18 cm, anyaga: gyanta, hivatalos licenc
7 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz16844
Wow Stuff - Harry Potter - Hermione fényrajzoló pálcája
Varázspálca - fényhatások, alkalmazáshoz való csatlakozás lehetősége, ingyenesen letölthető Android és iOS alkalmazás, tápellátás: 3 AA elem (tartozék), hossza: 36 cm, anyaga: műgyanta, hivatalosan licencelt
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz16812
5,0
Harry Potter Varázspálca alapzattal
Varázspálca - gyűjthető, alapzattal és tartozékokkal, Harry Potter saga motívummal, 30 cm hosszú, gyermekek számára 14 éves kortól
7 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc05280
5,0
Harry Potter Harry varázspálcája világító patrónussal
Varázspálca - varázspálcából és patrónusból álló készlet, a pálca aktiválását követően reagál a patrónus, fény- és hanghatások, a patrónus éjszakai fényként is használható, pálca tápellátása: 3 db LR44 elem (tartozék), patrónus tápellátása: 3 AAA elem (nem tartozék), a pálca hossza: 33 cm, a patrónus magassága: 15 cm
21 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29631

Harry Potter varázspálcák

A Harry Potter varázspálcák kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó harry Potter varázspálcák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább harry Potter varázspálcák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb harry Potter varázspálcák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: harry Potter varázspálcák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ