A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Harry Potteres cuccok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-

Harry Potter és barátai, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói, világszerte nézők és olvasók hatalmas táborát hódították meg minden korosztályból. Idézd fel a film varázslatos pillanatait, amelyek sokakat megihlettek, és szerezz be különféle tárgyakat és mindenféle gyűjtői darabokat. Harry Potteres cuccok és játékok egész sora vár rád.

Tovább

Harry Potter és a bölcsek köve - itt kezdődött minden

A Harry Potter és a bölcsek köve a fantasy regénysorozat első része. J. K. Rowling könyveiből 7 sikeres játékfilm is készült. A varázslatos világ és az izgalmas kalandok a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt elbűvölik. A Harry Potter és a Titkok Kamrája, A Tűz Serlege és a Halál ereklyéi a Voldemort nagyúrral vívott csatát mutatja be a legvégéig. Ezt a harcot újra átélheted a hiteles Harry Potteres cuccok segítségével.

Minden fiatal varázslórajongó találhat magának megfelelőt a Harry Potter cuccok között, amelyeket nálunk egy helyen megtalálhatsz és otthonról, kényelmesen meg is rendelhetsz. Lepd meg szeretteidet kedvenc hőseikkel kapcsolatos ajándékokkal vagy ajándéktárgyakkal.

A Harry Potter figurák a gyerekeknek és a gyűjtőknek egyaránt örömet szereznek

A fiúknak és lányoknak egyaránt érdekes Harry Potter figurák között az összes híres hős megtalálható. Egy világító és mozgatható Hermione, Ron vagy akár Hagrid baba biztosan mosolyt csal a kalandvágyó gyerekek arcára. A Harry Potter figurák a gyűjtők számára is alkalmasak, akik bővíteni szeretnék nagy becsben álló kollekciójukat. Ezek a Harry Potteres cuccok különleges funkciókkal és felhasználási módokkal büszkélkedhetnek.

Harry Potter kirakó - építsd meg saját Roxfort kastélyodat

A Harry Potter puzzle jó szórakozás, játék közben felidézheted az ikonikus jelenetek varázslatos pillanatait. Az elkészült kirakót a falra is akaszthatod. 3D kirakóból megépítheted a Roxfort kastély vagy a Kóbor Grimbusz eredeti modelljét is. A Harry Potteres cuccok ebben a kivitelben szórakoztatóak, ugyanakkor hasznosak is lehetnek - például egy praktikus ceruzatartót rakhatsz össze magadnak.

A Harry Potter cuccok közül a gyerekek körében a plüssök aratják a legnagyobb sikert

A plüssök nagy népszerűségnek örvendenek a Harry Potter cuccok között, különösen a fiatalabb rajongók körében. Az aranyos alvótárs plüssök sosem mennek ki a divatból, miért ne válasszunk hát egy híres hőst. Egyes Harry Potteres cuccok olyan apró részeket tartalmaznak, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebbeknek, de ezek a plüssjátékok újszülött kortól alkalmasak a gyermekek számára.

Harry Potter társasjátékok az egész család örömére

A Harry Potter társasjátékok a kis varázslók és a felnőttek számára is mágikus pillanatokat tartogatnak. Vívj izgalmas csatát Roxfortért a gyermekeiddel, vagy tedd próbára őket egy varázslatos kvíz során, hogy mennyire ismerik a hősöket. Semmi sem okoz nekik olyan nagy örömet, mint egy olyan kaland, amelyet első kézből tapasztalhatnak meg. Mindenképpen vess egy pillantást a filmben felbukkanó ikonikus varázslósakk készletekre is.

Harry Potter cuccok
Hermione figura

Harry Potteres cuccok
Harry Potter plüss

Harry Potter cuccok
Harry Potter puzzle

Harry Potteres cuccok
Varázslósakk

Harry Potter filmek, amelyeket nem szabad kihagyni

A Harry Potter filmek ma már olyan klasszikusnak számítanak, amelyeket minden generáció szeret újra és újra megnézni. Szervezz otthon filmmaratont, és nézzétek meg az egész sorozatot. A legújabb rész, a Harry Potter és a Halál ereklyéi a Voldemort nagyúrral vívott izgalmas csaták csúcspontja, amit egyszerűen nem lehet kihagyni.

Harry Potter és barátai ruházat és jelmezek - garantáltan feldobják a farsangi mulatságot

A Harry Potter ruhák és jelmezek jól fognak jönni, ha a gyerekek farsangi bálba mennek. Szép számmal állnak rendelkezésre Harry Potteres cuccok, amelyekkel a kicsik otthon is jókat játszhatnak, lepd meg őket a varázspálcától kezdve a beszélő boszorkány kalapon át a főiskola színeiben pompázó diák egyenruhákig bármivel. Egy okos Hermione vagy egy rettenthetetlen Harry biztos, hogy nagy sikert fog aratni a farsangon.

i

Harry Potter party lufit szeretnél?

Bulit vagy kerti partit rendezel? A Harry Potter cuccok között kék és rózsaszín lufikat is találhatsz. Ha semleges színt szeretnél, a fehér és fekete lufik mindenhová illenek.

Mágikus Harry Potteres cuccok - varázspálcák varázslótanoncoknak

A varázspálcák olyan Harry Potter cuccok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen igazi rajongó vagy fiatal bűvész felszereltségéből sem. A projektor funkcióval a gyerekek könnyedén kivetíthetik a híres Patrónus varázsigét, akár egy adott karakterrel is. Az okos varázspálcák egy alkalmazáshoz is csatlakoztathatók, így mindenféle hatás létrehozását lehetővé teszik.

Szerezd meg az összes időtálló Harry Potter könyvet

A Harry Potter könyvek a 21. század egyik legismertebb és legnépszerűbb fantasy művei. J. K. Rowlingot ismert szerzővé tették és felébresztették a gyerekek olvasási kedvét. Ez a varázslatos sorozat 7 kötetet tartalmaz, csatlakozz te is a többi lelkes olvasóhoz.

Harry Potter cuccok
Harry Potter varázspálca

Harry Potteres cuccok
Harry Potter párnahuzat

Harry Potteres cuccok
Kristálygömb

Harry Potter jelmez
Boszorkány kalap

Harry Potter cuccok ajándékba - bögrék és kulacsok minden rajongónak

A Harry Potter bögrék és kulacsok között kortól és nemtől függetlenül mindenkinek találhatsz ajándékot. A varázslat és a mágia iskolája nem csak a gyerekeknek izgalmas, ezért a barátaidnak is örömet szerezhetsz egy szép bögrével vagy kulaccsal, amely garantáltan újszerű ajándék lesz. Egy színváltós bögre vagy pohár is a tiéd lehet. Ez csak nem egy bűvésztrükk?

A Harry Potteres cuccok az iskolába is elkísérnek

A Harry Potteres iskolaszerek az iskoláskorú gyermekek körében népszerűek. Minden osztálytársuknak meg akarják majd mutatni stílusos hátizsákjukat és füzetüket. Hiszen Hermione, Ron és Harry Potter sem hanyagolta el az iskolai tantárgyakat, és a legtöbb kalandjukat a Roxforton belül élték át. Csak emlékeztesd őket a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolára, és már kezdődhet is a tanulás.

A LEGO Harry Potter segítségével újra átélheted a híres pillanatokat

A LEGO Harry Potter megnyitja a kaput a varázslat és a mágia világába, ahova gyermeked mostantól bármikor beléphet. Készen állsz az első repülőleckére vagy szembe mersz szállni a Fúriafűzzel? A LEGO Harry Potter lehetővé teszi, hogy híres helyekre látogass el, ahol ezernyi kaland vár rád. Ezek a különleges Harry Potteres cuccok megunhatatlanok, válassz egyet a kínálatból.

Harry Potteres bögre
Harry Potter bögre

Harry Potter cuccok
Griffendél hátizsák

lego Harry Potter
LEGO Magyar mennydörgő sárkány

Harry Potteres cuccok
Harry Potteres ajándékok

i

Harry Potter gyűjtői kiadás és emléktárgyak

A Harry Potter gyűjtői darabok és emléktárgyak nem játékok. A ritka varázspálcák, jelvények és plakettek eszmei értékkel bírnak a gyűjtők számára. Ez a szeretteidre is vonatkozhat, választhatsz nekik is nyugodtan ajándékot a Harry Potter cuccok közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 403 darab építőelem van
9 290 Ft

2.
LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 6020 darab építőelem van
148 190 Ft

3.
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 2660 darab építőelem van
55 990 Ft

Még több
321 termék
5,0 241×
LEGO® Harry Potter™ 76421 Dobby™, a házimanó
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 403 darab építőelem van
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76421
4,9 79×
LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 6020 darab építőelem van
148 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO71043
4,8 53×
LEGO® Harry Potter™ 76419 A Roxfort™ kastély és környéke
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 2660 darab építőelem van
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76419
4,9 115×
Hogwarts Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0019
4,9 25×
Harry Potter interaktív Hedvig bagoly
Plüss - bagoly, magassága 30 cm, ajánlott 5 éves kortól, Harry Potter tematika, 3 AA elem (nincs mellékelve)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21550
5,0
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO796
4,7 36×
LEGO® Harry Potter™ Grimmauld tér 12. 76408
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1083 darab építőelem van
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76408
4,8 23×
LEGO® Harry Potter™ A repülő Ford Anglia™ 76424
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 165 darab építőelem van
Leárazás -9 %
4 990 Ft 5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76424
4,9 13×
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
16 890 Ft 17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1161
4,7 43×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
5,0
LEGO® Harry Potter™ Trimágus Tusa: A Fekete-tó 76420
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 349 db építőelem van
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76420
4,9 16×
LEGO® Harry Potter™ - A Roxfort™-i csata 76415
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 730 darab építőelem van
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76415
4,7 38×
LEGO® Harry Potter™ Roxfort ikonok - gyűjtői kiadás 76391
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 3010 darab építőelem van
97 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76391
4,9 36×
LEGO® Harry Potter™ Roxfort Titkok Kamrája 76389
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 1176 db építőelem van
50 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76389
4,7 13×
Harry Potter Hermione varázspálcája
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21520
4,9 10×
LEGO® Harry Potter™ Roxfort™: Dumbledore irodája 76402
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 654 db építőelem van
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76402
4,9
LEGO® Harry Potter™ Látogatás Roxmorts™ faluban 76388
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 645 darab építőelem van
30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76388
Dobble Harry Potter - Társasjáték
Típusok
4,8 634×
Dobble Harry Potter
Társasjáték - megfigyelős játék, 2 - 8 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 6 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb0651
4,7 17×
LEGO Harry Potter Privet Drive 4. 75968
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 797 darab építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75968
4,8
LEGO® Harry Potter™ Kviddics™ koffer 76416
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 599 darab építőelem van
Leárazás -3 %
21 990 Ft 22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76416
5,0 19×
LEGO® Harry Potter™ 76418 adventi naptár
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 227 darab építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76418
LEGO® Harry Potter™ Hagrid kunyhója: Egy váratlan látogatás 76428
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 896 darab építőelem van
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76428
4,9 87×
Harry Potter - Hedwig - 3D bögre
Bögre - anyaga: kerámia, Harry Potter motívummal, 450 ml, szín: fehér, 1 darabos készlet
8 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0066
5,0
Harry Potter - Cauldron - 3D bögre
Bögre - anyaga: kerámia, Harry Potter motívummal, 400 ml, 1 darabos készlet
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0476

Harry Potteres cuccok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak? A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól...

Harry Potteres cuccok

A Harry Potteres cuccok kategóriában összesen 321 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó harry Potteres cuccok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább harry Potteres cuccok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb harry Potteres cuccok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: harry Potteres cuccok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ