A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Hasbro Jégvarázs babák

Termékkatalógus
Hasbro Jégvarázs babák
1,0 1 értékelés
Játékszett - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa10825a Termékszám:  ASRT5010994937270 Gyártó honlapja:

Hasbro Jégvarázs babák

Élvezze az egyedülálló szórakozást a hóban Elsa és Anna társaságában. A gyönyörű készlet tartalmaz két kis babát valamint számos egyedi kiegészítőt. A játékok hordozását megkönnyíti a praktikus kis hordozótáska,melynek fülei segítségével könnyedén viheti magával a játékokat, így azok bármikor rendelkezésére állnak.

Jellemzők

  • Praktikus, könnyedén szállítható
  • Kiváló szórakozás lányoknak, 4 éves kortól
  • Számos stílusos kiegészítő
  • Figurák magassága 8 cm
  • Játszd el a mesét figuráid segítségével!

Csomag mérete:
22.5 x 6 x 16,5 cm

 

 

Tündérmese a jég birodalmában

Hogyan is történt? A bátor és mindig vidám Anna keresésére indul húga,Elsa az örök tél birodalmába. Az úton csatlakozik hozzá az erős hegyiember,Kristoff és hűséges rénszarvasa,Sven, így együtt indulnak el a hosszú útra. Útjuk során mostoha körülményekkel, útonállókkal, mitikus trolokkal kell megmérkőzniük, valamint megismerkednek Olaffal, a mókás hóemberrel. A gyönyörű Elsa babával most a gyerekek is részt vehetnek ebben a csodás kalandban. 

A játék  megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek, valamint minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal is. 

 

 

Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hasbro Jégvarázs babák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hasbro Ledové království Snow Sisters Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hasbro Ľadové kráľovstvo Snow Sisters Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Hasbro Eiskönigin Schwestern Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Hasbro Eiskönigin Schwestern Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ