Shop roku AlzaBoxy Q1

Hatchimals Csillogó Draggle

Termékkatalógus
Hatchimals Csillogó Draggle
4,7 3 értékelés
Interaktív játék - alkalmas 5 éves kortól, plüss
Kód:  HRAjd1647 Termékszám:  778988515297

Hatchimals Csillogó Draggle

Varázslatos Hatchimals Csillogó Draggle plüssjáték. Csomagold ki a vidám kis tojást benne a kedves baráttal, gondoskodj a tojásról, törődj vele és figyelj rá! Amikor a héj belsejében megvilágosodik a szeme, akkor itt a megfelelő idő, hogy a barátod kikeljen. Interaktív játék, amely úgy viselkedik, mint egy élő állat, és biztosítja, hogy a gyermek nem csupán játszik vele, hanem megtanul gondoskodni is a barátjáról. Mivel a Hatchimals szőrös, ellene hat a stressznek, emellett kommunikál a gyermekkel, figyelmet és törődést igényel. Olyan játék, amit nem lehet megunni..

A lila Hatchimals Csillogó Draggle legfontosabb jellemzői

  • A Hatchimals egy interaktív játék 2-az-1-ben
  • A csomag tartalmaz egy tojást és egy plüssjátékot
  • A tojásban a két Hatchimals Draggle egyike található
  • Egy élő kisállat helyetteséről van szó
  • Beszél, táncol, járkál
  • Játszik, beszél a gyerekkel, világít a szeme
  • Tanítja a gyerekeket a szőrös Hatchimals életéről és elégedettségéről való gondoskodásra
  • A plüss szőr antistressz hatású
  • Egy játék, amit nem unsz meg
  • Alkalmas 5 éves kortól

A Hatchimals Penguela majdnem élő barátja

Simogasd meg a tojást, és kibújik belőle az egyik Hatchimals azok közül, akik a csomagoláson látszanak. Eljön az idő, amikor a gyermek gondoskodik a barátjáról, aki úgy fejlődik, mint egy igazi házikedvenc kisállat. Ez a varázslatos lény gondozást és szeretetet igényel, amit a szeme ragyogásával jutalmaz. Tanítsd meg a barátodat járni, táncolni, játszani vagy beszélni, mindent meg fog ismételni utánad. A játékot fel is fordíthatod, meghallgathatod a szívverését, vagy megpróbálhatsz kopogtatni a szőrös kedvencednek, ő vissza fog kopogtatni. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, felhangzik egy vidám születésnapi dal.

Interaktív Plüss Hatchimals Draggle

Nem csak játszhatsz és élvezheted a barátoddal a szórakozást, de megtanulod, hogyan kell törődni a szőrös kisállatoddal és barátoddal. Ez a Hatchimals interaktív játék nem csak játékként alkalmas, hanem olyan szép segédeszköznek is, amely segíti a gyermek fejlődését és gondoznia kell egy kisállatot, amely olyan, mint az élő. 5 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hatchimals Csillogó Draggle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Třpytivá Draggle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hatchimals Trblietavá Draggle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals glitzernder Draggle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals glitzernder Draggle.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ