Hatchimals Pengualas lila

Termékkatalógus
Hatchimals Pengualas lila
Interaktív játék - Alkalmas 5 éves kortól, plüss
Kód:  HRAjd1208 Termékszám:  778988515327 Gyártó honlapja:

Hatchimals Pengualas lila

A varázslatos,   interaktív Hatchimals Pengualas  plüss játékok  lila színekben pompáznak. A kisgyermek ki tudja csomagolni a vidám kis  tojást, melynek  belsejében egy kedves barát rejtőzködik. Vigyázni fog a tojására, ápolni és nézegetni fogja őket. Amikor a tojáshéjon belül világítanak a szemek, az a megfelelő idő arra, hogy a kis barát kikeljen a tojásból. Ez egy olyan interaktív játék, ami  úgy működik, mint egy élő állat, biztosítja, hogy a gyermek ne csak játsszon, de  tanulja is meg, hogy hogyan vigyázzon az ő barátjára. Mivel a Hatchimals Pengualas játék szőrös, így stresszoldó hatása is van,  kommunikál is a gyermekkel, és  figyelmet és gondoskodást igényel. Ez egy olyan játék, ami nem okoz semmiféle sérülést.

A lila Hatchimals Pengualas főbb jellemzői

  • Interaktív játék,  2 az 1-ben
  • Tojás és ölelnivaló / cuki  játék
  • Nagy titok - ez egyike a két Hatchimals Pengualas játéknak
  • Kitűnő helyettesítője az élő hobbiállatnak
  • Beszél, táncol, sétál
  • Játszik, beszél a gyerekhez, csillogó szemekkel néz
  • Gondozni kell, hogy életben maradjon,  és elégedett legyen a plüss Hatchimals Pengualas
  • Oktatás és  szórakozás egyszerre
  • A plüss szőrzet stresszoldó
  • Színe: lila
  • Alkalmas 5 éves kortól
     

Szinte egy élő társ a Hatchimals Pengualas

Fogja meg a tojást, és kikel belőle a csomagoláson látható egyik lila Hatchimals Pengualas! Most van itt az ideje annak, hogy  a gyermek gondoskodjon  barátjáról, aki úgy  fejlődik, mint egy igazi,  dédelgetett háziállat. Ez a bájos teremtés gondosságot igényel és  szeretetet, és  csillogó szemmel jutalmazza meg érte gazdáját. A kisgyermek tanítsa meg lila kis barátját, a  Hatchimals Pengualas-t  sétálni, táncolni, játszani és beszélni. A barát mindent megismétel. Ha megfordítja a játékot, hallani a szívverését, és ha  kopogtat a varázslatos haján, akkor ő visszakopogtat. Minden alkalommal, amikor egy szintet öregszik, elénekli a vidám születésnapi dalt.
 

Interaktív plüss Hatchimals Pengualas

A kisgyermek nem csak  játszani tud a barátjával,  és élvezni az ő társaságát, de azt is megtanulja, hogy törődjön  a szőrös kis állatkájával  és barátjával, a Hatchimals Pengualas-szal. Ez az interaktív játék, a lila Hatchimals Pengualas,  nem csak magának  a játéknak a céljaira alkalmas, hanem egy jó segédeszköz is ahhoz, hogy  a gyermek megértse, hogy hogyan  fejlesztheti  és hogyan gondoskodhat  kis  állatkájáról, amely olyan élénk, mintha élne. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hatchimals Pengualas lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Pengualas fialové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hatchimals Pengualas fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas fialové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas fialové.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ