A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hatchimals Pengualas rózsaszín

Termékkatalógus
Hatchimals Pengualas rózsaszín
4,4 5 értékelés
Interaktív játék - 5 éves kor felett ajánlott, plüssjáték
Kód:  HRAjd0070 Termékszám:  778988192528
Hatchimals Pengualas rózsaszín Megszűnt

Hatchimals Pengualas rózsaszín

A Hatchimals Pengualas egy varázslatos interaktív játék. Csomagolja ki a vidám tojást, benne a kedves kis figurával. Gondoskodjon a tojásról, gondoskodjon a madárkáról, és játszon velük egy jót. Amikor már a szemek világítanak a tojásban, akkor jött el a ideje, hogy az állat kikeljen a tojásból. Ez az élő állathoz hasonlóan működő interaktív játék gondoskodik arról, hogy a gyermek ne csak játsszon, hanem megtanuljon gondozni egy kisállatot. A puha, szőrös Hatchimals Pengualas elűzi a stresszt, kommunikál a gyermekekkel, figyelmet és gondoskodást igényel. Egy játék, amely egyszerre fejlődik és fejleszt.

A rózsaszínű Hatchimals Pengualas főbb jellemzői

  • Interaktív 2-in-1 játék
  • Tojás és plüss játék
  • Nagy meglepetés - két Hatchimals Pengualas egyike van a tojásban, de vajon melyik
  • Kisállat helyett adható
  • Beszél, táncol, sétál
  • Játszik, beszél a gyerekekkel, világít a szeme
  • Gondoskodni kell a szőrös Hatchimals Pengualas életéről és elégedettségéről
  • Nevel és szórakoztat
  • A plüss bunda elűzi a stresszt
  • Egy játék, amely fejlődik
  • Szín: rózsaszín
  • 5 éves kortól

A Hatchimals Pengualas egy igazi barát

Fogja meg a tojást, és találja meg benne az egyik rózsaszín Hatchimals Pingvint. Gyermekének gondosokodnia kell majd a madárkáról, aki úgy fejlődik, mint egy igazi kisállat. Ez a varázslatos lény gondoskodást és szeretetet igényel. Cserébe a jutalom a ragyogó szemek. Tanítsák meg rózsaszín barátjukat, a Hatchimals Pengualast sétálni, táncolni, játszani vagy beszélni. Mindent utánozni fog. Még meg is fordíthatja a játékot, hogy hallgassa a szívverését, vagy megpróbálhatja megkopogtatni a mágikus haját, nézze meg, mi lesz a reakció. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, kap egy vidám születésnapi dalt.

Interaktív plüss Hatchimals Pengualas

A gyermek ugyanakkor nem csak játszhat és élvezheti egy barát társaságát, de megtanulhatja, hogyan kell törődni egy szőrös kisállattal, a Hatchimals Pengualas-val. Ez az interaktív, rózsaszín játék, a Hatchimals Pengualas nem csak egy szimpla játék, hanem egy aranyos pedagógiai eszköz, amely segíti a gyermek fejlődését és megtanítja, hogyan kell gondoskodni másokról. 5 éves kort felett ajánlott.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hatchimals Pengualas rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Pengualas růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hatchimals Pengualas ružové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas Rosa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ