Shop roku ApF HU

Hatchimals

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0,5 éves kortól
6 éves kortól
-
Játék magassága
6,9 cm
25 cm
-
Használat
Játékhoz
(9)
Gyűjthető
(1)
Figurák száma
1 db
10 db
-

Az interaktív Hatchimals tojás teljes gondozást igényel - mintha tényleg egy valódi kis élőlény fejlődne benne! A tojásból kikelt figurák aranyosak, játékosak, sőt, néhányuk még járni, táncolni vagy énekelni is képes! Tudtad, hogy kínálatunkban repülő tündéres Hatchimals baba is megtalálható? Milyen meglepetésben részesülhetnek a gyerekek, ha megleped őt egy ilyen babával? Tudj meg mindent a Hatchimals játékokról!

Tovább

Mi is pontosan a Hatchimals?

A Hatchimals állatkák és babák egyedi, interaktív játékok, amelyeket a Spin Master készített. Ezek a játékok először 2016-ban jelentek meg a piacon, és rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tettek szert.

Miért érdemes Hatchimals babákat és állatokat venni gyerkőcödnek?

A Hatchimals babák és háziállatok nemcsak rendkívül szórakoztatóak.

  • A Hatchimals interaktív baba megtanítja a gyerekeket a felelősségvállalásra és a másokkal való törődésre.
  • A Hatchimals baba segíthet a kicsiknek a motorikus és szociális készségek fejlesztésében.
  • A Hatchimals tojás keltetése az egész család számára élményt jelent, ami fokozza a játék élvezetét.
  • A Hatchimals plüssök bundája rendkívül puha, ugyanakkor bírják a gyűrődést is.
  • A játék elemmel működik, amely része a játéknak.
  • Ár-érték arányban is kiválóak.

Milyen típusú Hatchimals tojások léteznek?

A Hatchimals babákból számos különböző típus létezik. A legnépszerűbb Hatchimals interaktív babák a következők:

  • A Hatchimals Original a legismertebb a Hatchimals játékok között, amelyek tojásból kelnek ki, és különböző színekben, mintázatokban pompáznak.
  • A Hatchimals CollEGGtibles a Hatchimals kisebb, gyűjthető változatai, amelyek szintén tojásból kelnek ki.
  • A Hatchimals Mini Pixies csomagban kis szárnyas babákat találhatsz, szebbnél szebb ruhákban.
  • A Hatchimals Pixies Crystal Flyers elbűvölő tündéreket rejt, akik szárnyaiknak köszönhetően önállóan tudnak lebegni és repülni.
  • A Hatchimals Mystery egy titokzatos tojás. Nem tudhatod előre, mi kel ki belőle.
  • A Hatchimals WOW vagy Hatchimals Big Egg egy nagy interaktív Hatchimals állatot tartalmaz.
  • A Hatchimals Surprise tojás két vagy négy kis Hatchimals babát rejt, amelyek fokozatosan kelnek ki.

Hatchimals háziállatok
Hatchimals háziállatok

Hatchimals repülő tündérek
Hatchimals repülő tündérke

Hatchimals kiegészítők
Hatchimals kiegészítők

Milyen funkciókat és képességeket kínál a Hatchimals?

A Hatchimals minden típusának megvannak a maguk funkciói és képességei. Egyes Hatchimals babák tojásokból kelnek ki, hangokat adhatnak ki, énekelhetnek vagy reagálhatnak a környezetükben lévő zajokra. Felhőtlen örömet okozhatnak a gyerkőcöknek különböző fényeffektekkel, mozgással, repüléssel vagy érintésre és hangutasításokra való reagálással. A Hatchimals egyes típusai különböző fejlődési szakaszokkal is rendelkeznek (csecsemőtől a kisgyereken át egészen a felnőttig).

!

A Hatchimals működéséhez elemre lehet szükség! Vásárlás előtt mindig tájékozódj, hogy a kiválasztott Hatchimals Tojás tartalmazza-e azokat.

Hatchimals interaktív tojás - mi előzi meg a tojásból való kikelést?

Az elején a gyerekek először egy Hatchimals tojást vesznek a kezükbe, miután kibontották a csomagot. Ebben a tojásban ott lapul a kis figura, akinek még ki kell bújnia. A várakozás itt határozottan nem elég: ahhoz, hogy a játék kitörjön a tojásból, a gyerekeknek játszani kell vele! Felmelegíthetik, simogathatják, szeretgethetik; a tojás színe mindig elárulja, hogy mit szeretne. A Hatchimals tojásban többféle állat is lehet, melyek az alábbi funkciókkal rendelkezhetnek: hanghatások, fényeffektusok, mozdulatok.

Hatchimals tojás

Minden Hatchimals tojás egy-egy interaktív játékot tartalmaz, típustól függően.

Nincs is szebb annál, amikor egy interaktív Hatchimals kisállat a világra jön!

A gondosan ápolt Hatchimals tojás szivárvány színekben kezd pompázni, amikor elérkezik a varázslatos pillanat - a tojáshéj megreped, és az interaktív Hatchimals-lakó világra jön. Micsoda öröm! A Hatchimals állatka pislog a szemével, aranyos hangokat ad ki, és persze maximális odafigyelést igényel. A Hatchimals tojás tehát reagál az érintésre, és csak akkor nyílik ki, ha törődnek vele.

i

Mennyi időbe telik, amíg a Hatchimals tojás kikel?

A Hatchimals tojások körülbelül 20-30 perc alatt kelnek ki, attól függően, hogy a gyerkőc mennyire foglalkozik velük. Ez az idő elég rövid ahhoz, hogy a csöppség ne adja fel, és izgatottan várja új barátja érkezését.

A Hatchimals interaktív tojás olyan állatot rejt, amely garantáltan lenyűgözi a gyerkőcöt

A Hatchimals számos különböző állatfajtát kínál, amelyek mindegyike saját dizájnnal, színnel és különleges tulajdonságokkal rendelkezik. A legnépszerűbbeket az alábbiakban soroljuk fel. Neked melyik lesz a kedvenced?

  • A Hatchimals Pengualas örök klasszikus. Ezek a figurák leginkább egy pingvinre hasonlítanak. Sokféle színben kaphatóak, lányoknak és fiúknak egyaránt ajánljuk.
  • A Hatchimals Lamacorn figurák keresztezései egy lámának és egy unikornisnak, amelyek igazán elbűvölőek! Tudnak táncolni, énekelni, többször kikeltethetőek, és akár 82 cm magasra is megnőhetnek.
  • A Hatchimals Draggles figurák leginkább olyanok, mintha egy sárkányt kereszteztek volna egy őzikével. Színes pikkelyek borítják őket, sőt, szarvaik is vannak! Kikelésük után a pikkelyek színe és mintázata változhat. Más Hatchimals állatokkal is képesek kommunikálni.
  • A Hatchimals Burtles figurák a kerek páncéljuk és a puhaságuk miatt váltak népszerűvé.
  • A Hatchimals Peacats szárnyakkal és elegáns tollakkal rendelkezik. Biztosan mindenki imádni fogja, aki szereti a pávákat és/vagy a cicákat.

Hatchimals házikók és egyéb kiegészítők

A te gyerkőceid is beleszerettek a Hatchimals tojásokban? Akkor ajándékozz nekik például egy Hatchimals házat vagy más kiegészítőket. Vannak gyönyörű gyűjtőtáskák, amelyekben a gyerekek bárhova elvihetik a kedvenc Hatchimals játékaikat. Különböző kiszerelésű készletek, Hatchimals házak, Hatchimals autók, Hatchimals fészkek vagy Hatchimals szépségszalonok közül is válogathatsz széles kínálatunkban.

A Hatchimals Pixies repülő babák különböző képességei igazán elragadóak

A Hatchimals Pixies készletben olyan tündérkéket találhatsz, akiknek csillogó pillangó szárnyai vannak, és minden kislány szobáját varázslatossá teszik. Ami igazán különleges bennük, hogy tudnak repülni. Egy egyszerű kézfelemeléssel vagy leengedéssel irányíthatod őket, és úgy pörögnek a levegőben, mintha táncolnának. Repülés közben a Hatchimals baba mozgatja csillogó szárnyait, szivárvány színű ruhája pedig világít. Csodálatos látvány!

A Flying Fairy Hatchimals minden kis hercegnőnek tetszeni fog

A Hatchimals Flying Fairy szárnyai áttetsző kristály színben tündökölnek. A Hatchimals Pixies az angolszász népmesékből ismert manótündér formáját idézi. A Hatchimals baba 2 újratölthető Li-Pol elemnek köszönhetően nagyon sokáig működik. A legtöbb Hatchimals játékhoz hasonlóan 5 éves kortól ajánljuk a kislányoknak.

Repülő tündér

Hatchimals repülő tündér

Megvennéd az első Hatchimals babát gyerkőcödnek, de nem vagy biztos abban, hogy játszana vele? Nézd meg a legolcsóbb Hatchimals kategóriát a megfizethető Hatchimals játékokért! Meglátod, a te lurkódat is elragadja majd a Hatchimals-mánia!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hatchimals farkascsalád Szállításra kész > 10 db
Figura - állatkák, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 12 cm, 10 figura a csomagban, ajánlott 5 éves kortól
9 690 Ft

10 termék
Hatchimals Szivárványvilág / keltető vízben játékszett
Figura szett - figura, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 13,3 cm, 4 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
23 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2010
Hatchimals Kisállat etetőszék játékszett
Figura szett - figura, kiegészítők, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 6,9 cm, 2 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2012
1,0
Hatchimals Repülő tündér pasztell színekben
Figura - játék szett, szobrocska, játékhoz, téma Hatchimals, magassága 18,7 cm, anyaga műanyag, világító,, ajánlott 6 éves kortól
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2013
Hatchimals farkascsalád
Figura - állatkák, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 12 cm, 10 figura a csomagban, ajánlott 5 éves kortól
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01941
3,0
Hatchimals Kisállat babakocsi játékszett
Figura szett - figura, kiegészítők, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 6,9 cm, 2 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2011
4,0
Hatchimals Pixies Játszószett Nyaralás
Figura szett - kiegészítők, játékhoz, téma Hatchimals, játék magassága 17 cm, ajánlott 5 éves kortól
5 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb1777
Hatchimals Vízben kikelő állatkák, kartonpapír
Figura szett - figura, játékhoz, téma Hatchimals, anyaga műanyag, játék magassága 6,9 cm, 5 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2014
4,1 13×
Hatchimals Repülő tündér Pixie csillag
Figura - játékhoz, gyűjthető, téma Hatchimals, magassága 20 cm, anyaga műanyag, világító, ajánlott 6 éves kortól
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21487
4,2
Hatchimals Repülő tündér szivárványos csillámmal
Figura - játékhoz, magassága 20 cm, anyaga műanyag, ajánlott 6 hónapos kortól
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc01982
Hatchimals gyűjthető figura tojásban, puzzle
Puzzle - lányoknak, 48 db darabos, alsó korhatár: 4 éves
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif6727

Hatchimals

A Hatchimals kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Hatchimals – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hatchimals Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hatchimals A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hatchimals A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hatchimals vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ