A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Helium Balloon Time 30

Termékkatalógus
Helium Balloon Time 30
4,4 24 értékelés
Hélium - repülő hal és léggömbök feltöltésére, felnőttek számára
Kód:  HRAa4197 Termékszám:  5601962010141 Gyártó honlapja:

Helium Balloon Time 30

Eredeti Balloon Time hélium palack, amely elegendő 30 léggömb felfujására vagy egy lebegő Lufish állandó töltésére 3-6 hónapon keresztül. A gumis szelep a palack része, így nincs szükség semmilyen egyéb tartozékra. A Worthington Cylinders cég a világ vezető acélpalack gyártója.

A palack a kimeneti szelep egyszerű eltávolítása után kidobható a szemetesbe vagy megsemmisíthető bármilyen hulladékgyűjtő udvarban. A palack 100% -ban újrahasznosítható. A Balloon Time EU-biztonsági előírásoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. Továbbá két díjat nyert el "Toy of the Year" díjat, 2006-ban és a "Best product award" díjat, 2007-ben.

További információk:
Térfogata 0.25m3
30 léggömb felfujására (nem a csomag része)
100% -os hélium
18 bar
Cseh útmutató

Paraméterek

Alsó korhatár
18 éves kortól Kész!
Csomag tartalma
Héliumpalack Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
18 éves kortól Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Héliumpalack Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tölthető?

Kérdések és válaszok: Helium Balloon Time 30
Kiegészítők: Helium Balloon Time 30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helium Balloon Time 30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hélium Balloon Time 30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helium Balloon Time 30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helium Balloon Time 30.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ