Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hero 12V - Fehér

Termékkatalógus
Hero 12V - Fehér
Négykerekű gyerekeknek - puha EVA kerekek, távirányító, bőr ülések, lengéscsillapítás
Kód:  HRApta0005 Termékszám:  8586019940831

Hero 12V - Fehér

A Hero 12V elektromos quad a szórakozás teljesen új dimenzióját kínálja a gyermekednek. Az új quad a legkisebb probléma nélkül elviszi a terepre a kis sofőrödet. Puha EVA kerekei kényelmes utazást biztosítanak, és hosszú élettartamot biztosítanak az egész gép számára. Nem kell aggódnod a gyermeked miatt, mert a távirányító vészfékével az összes mozgási funkciót kikapcsolhatod. Nyomd meg ismét, hogy újból aktiváld a meghajtást. Ez az újdonság maximális szülői felügyeletet biztosít a jármű felett. A távirányítóval menet közben is módosíthatod  a sebességet és az útirányt. A quad 2 és 6 év közötti gyermekek számára alkalmas, és maximális teherbírása 30 kg. A gomb egyszerű megnyomása után indul az igazi menet, mint a Dakaron.

A HERO 12V fehér quad fő jellemzői

  • A quad 2-től 6 éves korig alkalmas a gyermekek számára
  • A quad mérete 103 × 68 × 73 cm
  • A quad távirányítójával a vészféket is használhatod
  • A jármű puha EVA kerekei kényelmes és biztonságos haladást biztosítanak
  • A quadon pedál segítségével adhatsz gázt
  • A jármű maximális teherbírása 30 kg
  • A quad színe fehér 

Hero 12V quad nagyszerű felszereléssel

A kényelmes bőrüléssel rendelkező quaddal a kis sofőröd teljes mértékben élvezheti az utazást. Nemcsak a puha EVA kerekek, hanem a rugózással ellátott tengelynek és az első és hátsó lámpák használatának köszönhetően is. A két 35 W-os motor 3-5 km/h-s maximális sebességet biztosít a quadnak. Hogy az utazás még érdekesebb legyen, a sofőr az USB bemeneten keresztül, SD-kártyáról vagy FM rádió segítségével zenét is hallgathat.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hero 12V - Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hero 12V bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hero 12V – biela.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ