A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

HEXBUG Nano V2 NEON

Termékkatalógus
HEXBUG Nano V2 NEON
5 1 értékelés
Mikrorobot - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7233 Termékszám:  807648042351

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HEXBUG Nano V2 NEON

Ez a kis miniatűr robot egy különleges mérettel rendelkezik. A speciális kialakítású lábainak köszönhetően lehetőve vált, hogy ez a kis miniatűrság felmásszon akár a falra is. Mikrobot Nano V2 rendelkezik egy olyan új technológiával melynek köszönhetően ha leesik akkor sem tőrténik komolyabb baja. Sportos megjelnés biztosít neki a három gumiláb a hátán. Akár víszintesen és függőlegesen is tud közlekedni. A csomag tartalmaz egy egyrészes csöves pályát.

 

 

Paraméterek

Állat fajtája
Hexbug Kész!

Típus szerint

Állat fajtája
Hexbug Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEXBUG Nano V2 NEON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEXBUG HEXBUG Nano V2 NEON. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEXBUG HEXBUG Nano V2 NEON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEXBUG HEXBUG Nano V2 NEON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEXBUG HEXBUG Nano V2 NEON.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ