A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hexbug Nano Space - Cosmic Command

Termékkatalógus
Hexbug Nano Space - Cosmic Command
4,0 1 értékelés
Hexbug microrobot kiegészítő - pálya két bogárral, elemmel, 3 éves kortól
Kód:  HRAif7353 Termékszám:  807648054002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hexbug Nano Space - Cosmic Command Megszűnt

Hexbug Nano Space - Cosmic Command

A Hexbug Nano Space Cosmic Command szett tökéletes választás a kis, microrobot bogárral rendelkező microrobot tulajdonosoknak. Ennek az űrállomásnak köszönhetően a bogár egy rakéta segítségével eljuthat az űrbe, részt vehet egy gravitációs szimulátortréningen, vagy végigsétálhat a légmentesen lezárt folyosón. A készlet könnyen összerakható, és fejleszti a gyermekek kreativitását, fantáziáját, valamint a finommotorikus készségeit. 3 éves kortól ajánlott.

A Hexbug Nano Space - Cosmic Command legfontosabb jellemzői

  • Űrállomás a Hexbug microrobotokhoz
  • Pályát és két nano bogarat tartalmaz
  • A pálya részét képezi egy ionos ágyú és egy űrrakéta
  • A játék segít a gyermekek fantáziájának és motorikus készségeinek a fejlesztésében
  • 2 db AG13 elemmel szállítjuk
  • Alkalmas 3 éves kortól

A csomagban két nano bogár található

Legyen részed kitűnő szórakozásban a Hexbug Cosmic Command űrállomás megépítésével, valamint a hozzá tartozó bogarakkal. A rengeteg, építéshez szükséges rész mellett egy űrrakétát és egy ionos ágyút is tartalmaz a szett. Nem hiányozhat továbbá a két különleges nano bogár, ill. a két elem sem, amelyek szükségesek a működésükhöz, így gondoskodnak a remek szórakozásról, és egyben bővítik a gyűjteményedet is. 

Fejleszti a gyermek kreativitását és motoros készségeit

A játék jó minőségű műanyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál. A készlet elemei összekapcsolhatók más Hexbug készletekkel, így lehetőséged van még nagyobb és kuszább labirintus kialakítására. A készlet fejleszti a gyermek kreativitását és finommotorikus készségeit. A játékot hároméves kortól ajánljuk.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hexbug Nano Space - Cosmic Command. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hexbug Nano Space – Cosmic Command. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hexbug Nano Space - Kosmisches Kommando. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hexbug Nano Space - Kosmisches Kommando.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ