Hexbug VEX Monster

Termékkatalógus
Hexbug VEX Monster
Mikrorobot - ajánlott kor: 8 évtől
Kód:  HRAa3490 Termékszám:  807648033496

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hexbug VEX Monster

Építsd meg és programozd be a saját Hexbug  VEX robotszörnyedet, ami képes minden irányba mozogni és úgy viselkedik, mintha élne. Magától halad, köszönhetően a beépített infravörös érzékelőknek, amelyek lehetővé teszik, hogy megvizsgálja a környéket, és elkerülje az akadályokat, így elkerülhető az ütközés. A robot agya a központi vezérlő egység, amely kapcsolókkal programozható. Ha nem felel meg az önállóság, akkor lehet irányítani távirányítóval is. 

specifikációk:

  • 400 darab építöelem
  • Távirányított vagy autonóm üzemmód
  • Tápellátás: 3x AA + 1x 9V elem (nem tartozék)
  • Méretek: 37 x 33 x 27 cm
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
doporučený věk
 

 

A készlet több mint 400 alkatrészt tartalmaz, beleértve két motor, két infravörös érzékelőt, 2 LED egységet, fogaskerekeket, a tvirányítót és a használati utasítást. A készlet kompatibilis más Hexbug VEX építőkészletekkel. A Hexbug játékok támogatják a gyermekek érdeklődését a tudomány és a technológiák iránt, valamint jó szórakozást nyújtanak. 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvének és a cseh jogszabályok valamennyi törvényes normájának, továbbá a Megfelelőségi Nyilatkozatnak (CE) is.

 

Paraméterek

Állat fajtája
Hexbug Kész!

Típus szerint

Állat fajtája
Hexbug Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hexbug VEX Monster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEXBUG VEX Monstrum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEXBUG VEX Monštrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEXBUG VEX Monstrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEXBUG VEX Monstrum.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ