30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hintaló

Termékkatalógus
Hintaló
5 1 értékelés
Hinta - 3 éves kortól ajánlott, fehér-barna
Kód:  HRAa257 Termékszám:  8591945065770

Hintaló

A nyereggel és kantárral felszerelt plüss hintalovat első pillantásra megszeretik a gyermekek. A hintaló kiváló minőségű, puha és nagyon könnyű anyagokból készült. Úgy néz ki, mint egy versenyló és a maximális szórakozás kedvéért még vicces hangokat is hallat. A hinta segít a gyerekek egyensúlyérzékének fejlődésében és erősíti a kéz- és lábizmokat. Ez az aranyos ló garantáltan minden gyerekszoba díszévé válik.
 
Tulajdonságok:
 
Jellemzők:
Puha anyagokból készült
Hanghatások
Nyereggel és a kantárral
Fogantyúk

Áramellátás:
3 db AA elem (nem tartozék)

Ajánlott életkor:
3+


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hintaló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Závodní houpací kůň. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Závodný hojdací kôň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schaukelpferd. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schaukelpferd.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ