Hobby motor lánctalpas rakodó

Termékkatalógus
Hobby motor lánctalpas rakodó
RC modell - 1:12 léptékű, elektromos hajtással
Kód:  HRAa3511 Termékszám:  4897007298150

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hobby motor lánctalpas rakodó

A Hobby Motor RC modellje az aktuális lánctalpas rakodók hű reprezentációja. Legyen markoló és irányítsa a gépet egy nagy kanállal! A modell alkalmas a szobákban való használatra, az egyedüli nem megfelelő felület a szőrös szőnyeg.

Az alváz ékszíjak rugalmas műanyagból készültek. A meghajtó, az utazó és a feszítő kerekek lehetővé teszik, hogy előre és hátra haladjon, jobbra, balra előre és hátra forduljon. Természetesen az övek ellentétes mozgásának köszönhetően a forgatás a helyén van. Használjon egy kanalat karok segítségével, felvenni és kiönteni az ömlesztett anyagokat. A kar- és vödörmechanizmusnak súrlódó tengelykapcsolója van, hogy megvédje a hajtásmechanizmust a terheléstől. Ha éjszakába nyúlóan dolgozik a rakodóval, biztosan értékelni fogja a funkcionális lámpákat a markolón, a kabin tetején.

A távirányítónak két joystick-ja van a model vezérlésére. Egyéb funkciók vezérelésére gombok szolgálnak. A modell 27 MHz-es frekvenciájú rádiójellel vezérelt. Az üzemi frekvencia rögzített, egyidejűleg több, azonos típusú gépezet is meghajtható. Az RC készlet biztonsági hatótávolsága körülbelül 30 méter. A készülék egy 9 V-os elemmel működik (a modell tartozéka), a modellhez mellékelt egy 6 cellás 7.2V NiMH 800 mAh-os készlet és egy 200 mA-es töltő.

Mérete: 340 x 165 x 185 mm (HxSzxM).

A csomag tartalma:

  • Majdnem használatra kész modell
  • Transzmitter
  • 7,2 V-os akkumulátor
  • Hálózati töltő
  • 9V-os lapos elem
  • Használati útmutató

 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
10 éves kortól Kész!
RC autó típusa
Gyerek Kész!
Méretarány
1:12 Kész!
Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
10 éves kortól Kész!

Típus

RC autó típusa
Gyerek Kész!
Méretarány
1:12 Kész!

Tulajdonságok

Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Modell Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hobby motor lánctalpas rakodó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hobby engine pásový nakladač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hobby engine pásový nakladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hobby engine Raupenlader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hobby engine Raupenlader.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ