Shop roku Shop roku

Homokozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1 éves kortól
3 éves kortól
-
Típus
Fedett
(13)
Szigetelt
(7)
Fedetlen
(1)
Alak
Kagyló
(3)
Teknősbéka
(3)
Asztal
(1)
Négyzet
(5)
Nyolcszög
(1)
Anyag
Műanyag
(10)
Fa
(5)
Hosszúság/mélység
87 cm
136 cm
-
Szélesség
78 cm
130 cm
-
Magasság
20 cm
143 cm
-
Szűrés

A homokozó ideális hely a képzelőerő és a kézügyesség fejlesztésére. Nem hiányozhat egyetlen játszótérről, a hátsó kertből vagy a teraszról sem. A kínálatunkban különféle homokozók is kaphatóak többféle kivitelben és méretben. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Az alábbi sorokban tanácsot adunk a megfelelő homokozó kiválasztásához.

Tovább

A kertben található homokozó ideális a kicsik első szabadtéri aktivitásához

A homokozó egy klasszikus szabadtéri játék, amely nem hiányozhat a kertből, játszótérről vagy a parkból. A gyerekek imádják, és ez nem is csoda, mivel ez egy tökéletes szabadtéri játék, amely sokféleképpen fejleszti a kicsiket már egészen pici koruktól kezdve. A gyerekek a homokból bármilyen alakzatot és várakat is építhetnek, különböző formákat hozhatnak létre, fejleszthetik finommotoros készségeiket a lapát, a kanna és a formák segítségével. A homokozó ösztönzi a kreativitást, a képzelőerőt és a motoros készségeket.

i

A gyermekeknek szánt homokozók biztonságosak

A gyermekek számára készült homokozók többek között biztonságos és ellenőrzött környezetet kínálnak, így a szülők tökéletesen felügyelhetik gyermekeiket játék közben, és nem kell aggódniuk, hogy a kicsiknek valami bajuk esik. Persze mindig jó ébernek lenni.

Fa vagy műanyag homokozó

A homokozó remek szórakozási lehetőséget biztosít minden gyermek számára, kortól függetlenül. Többféle típus létezik, és mindegyik más-más környezetbe való. Lényeges, hogy az anyagot és a formát ahhoz a körülményhez igazítsuk, amelyben a homokozót használni fogjuk. Mikor alkalmas a fa homokozó, és mikor a műanyagból készült változat?

A fa homokozó ideális a kertbe

fa homokozó alkalmas a kertekbe, játszóterekre, egyszóval olyan helyekre, ahol a talajba lehet őket ágyazni, és persze a fa jobban illik a természetes környezethez. A süllyesztett kialakításnak köszönhetően nem tud felborulni, és lehetőséget kínál egy előtető rögzítésére is. Ha megfelelően gondoskodsz a fáról és karbantartod, akkor meglehetősen időjárás- és kopásálló. A rendszeres és bonyolult karbantartás szükségessége azonban egyesek számára hátrányt jelenthet a fa homokozó vásárlásakor.

Az anyagválasztás a Te prioritásaidtól függ. Ha esztétikusabb és tartósabb megoldást szeretnél, a fa homokozó ideális. Ha viszont a könnyebb telepítést és egyszerűbb karbantartást részesíted előnyben, akkor válassz a műanyag homokozó kínálatból.

A műanyag homokozó mobilisabb

műanyag homokozó nagyon könnyű és könnyen kezelhető. Ez a változat hordozható és szinte bárhol szétszedhető. Ráadásul az alsó részt úszómedenceként is használhatod, ha a homokozóban lévő homokot vízzel helyettesíted. További előnyük, hogy olcsóbbak, de a műanyag homokozó idővel kifakulhat vagy törékennyé válhat. Az olcsóbb modellek ráadásul nem biztos, hogy esztétikusak is.


fa homokozó
Fa homokozó

Műanyag homokozó
Műanyag homokozó

Milyen méretű homokozó kell egy gyereknek?

A választás során ne feledkezz meg a méretekről. Milyen méretekben kaphatóak homokozók?

  • kis homokozó ideális kisebb terekbe, ahol nincs annyi hely a nagyobb játékelemek számára. Kisebb gyermekek számára is alkalmasabbak, mivel áttekinthetőbbek és biztonságosabbak, valamint nem igényelnek bonyolult karbantartást. Hátránya, hogy egy kis homokozó nem alkalmas több gyermek számára.
  • A nagy homokozó ezzel szemben elegendő helyet biztosít több gyermek számára is. A gyerekek még nagyobb homokvárakat építhetnek, ami fokozza a kreativitást és a testmozgást. A hátránya közé tartozik, hogy több helyet foglal, nehezebben tisztítható és több anyag (homok) is szükséges.

i

A homokozó pompás színekben is kapható

Kaphatóak klasszikus, semleges színű változatok, amelyek minden kertbe illenek, valamint színes homokozók is, amelyek kicsit vidámabbak. A műanyag homokozók általában több színben elérhetőek, míg a fa homokozó a fa különböző árnyalataiban kerülnek forgalomba.

Milyen formájú lehet egy homokozó?

A homokozó sokféle formában kapható, így minden gyermek jól érezheti magát a kiválasztott homokozóban.

  • A négyzet/négyszögletes homokozók a legelterjedtebbek és praktikusak is, mert jól kihasználják a helyet és sok gyermek együtt játszhat bennük.
  • A kerek homokozók eleve sok kertbe illeszkednek, de több helyet igényelnek, viszont az éles sarkok híján biztonságosak.
  • A kombinált homokozók érdekes változatát és kombinációját nyújtják a fent említett két formának. Ezek tágasabbak, ugyanakkor esztétikai funkciót is betöltenek.
  • kagyló homokozó változatok nagyon népszerűek a gyerekek körében. Hordozhatók és két részből állnak. Az egyik rész a homok elhelyezésére szolgál, a másik rész pedig fedőként használható, hogy megvédje a homokot külső szennyeződésektől, de akár egy kis frissítő medencévé is alakítható.
  • teknős homokozó minden állatszerető gyereknek örömet szerez. Ugyanazon az elven működik, mint a kagyló homokozó, két részből áll, az egyik a homokot, a másik pedig a szennyeződésektől védő páncélként szolgál. A páncél azonban sekély, így nem használható más célra.

szögletes homokozó
Szögletes homokozó

nyolcszögletes homokozó
Nyolc oldalú homokozó

kagyló homokozó
Kagyló homokozó

teknős homokozó
Teknős homokozó

Egy homokozó tetővel védi a gyereket és a homokot is

homokozó tetővel megvédi a homokot és a játékokat a szennyeződéstől, a levelektől, az esőtől és az állatoktól is, amelyek esetleg belehemperegnének a homokba, vagy nem kívánt meglepetéseket hagynának maguk után. Előnye, hogy a fedél tisztán és szárazon tartja a homokot, így nem kell gyakran újratölteni vagy cserélni.

A homokozó tetővel megvédi gyermeked a napsütéstől vagy az esőtől is

Ha kisgyermeked mindig szeretne a homokban játszani, érdemes megfontolnod egy tetővel ellátott homokozó vásárlását. A tető megvédi a gyermeked a naptól és az enyhe esőtől is, így bármikor játszhat. De ne tévesszd össze a vászontetőt a fa tetővel. A vászontető megvédi a gyerekeket a homokozóban, de nem védi a homokot a szennyeződéstől.

i

A tető készülhet fából, műanyagból vagy ponyvából. Néha a tetővel ellátott homokozó még UV szűrővel is rendelkezhet.

A homokozó más extra elemeket is kínál

A csúszda nagyszerű funkciója lehet egy gyermek homokozónak, de a kínálatban még sok más variáció közül is választhatsz. Például lehet az egy pihenőhely, ami gyakran ház alakú, amelyhez padok is tartozhatnak, hogy a kicsiknek ne kelljen a homokozóban ülniük, ráadásul a szülők is kényelmesebben őrizhetik porontyaikat. Ezen kívül a műanyag homokozónak lehet egy másik tartálya is, amelyet vízzel tölthetünk meg, így egy kis medencét hozhatunk létre.

A homokozóban nem nélkülözheted a homokot és a játékokat

Azért, hogy a kicsi játszhasson, nemcsak egy homokozóra van szükség, hanem kellékekre is főként homok formájában. Ezt többféle kiszerelésben lehet megvásárolni, így bármilyen homokozót meg tudsz tölteni. Nézd meg az ásókat, kannákat és egyéb homokozó játékokat is, amelyek egy gyermek homokozójából sem hiányozhatnak.

Olcsóbb gyermek homokozót keresel? Az outlet kategória remek darabokat kínál töredék áron.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Paradiso Kagyló kék fedővel Szállításra kész > 10 db
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft

2.
Rózsaszín kagyló tetővel Szállításra kész > 10 db
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft

15 termék
Paradiso Kagyló kék fedővel - Homokozó Típusok
4,3 42×
Paradiso Kagyló kék fedővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAkn0086
Rózsaszín kagyló tetővel - Homokozó Típusok
4,3 42×
Rózsaszín kagyló tetővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif3559
5,0
Little Tikes vízi asztal és homokozó Builders Bay-hez
Gyerek asztal - vízzel való játékhoz alkalmas asztal, két részből áll: homokozó és medence, teherautók, hidak is találhatók rajta, méretei: 136 x 112 x 55 cm
81 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAms133
5,0
Little Tikes Homokozó medence
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, méretek 28 × 96 cm (Ma×Sz)
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsc1293
Paradiso Kagyló zöld fedővel - Homokozó Típusok
4,3 42×
Paradiso Kagyló zöld fedővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRA443dd
2,7 10×
Woody fa homokozó konyhával és tetővel
Homokozó - gyerek, fa, előtető, fedett, méretek 120 × 120 × 120 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA725c3
3,5 15×
Woody színes fa homokozó
Homokozó - gyerek, fa, fedett, méretek 27 × 130 × 130 cm (Ma×Sz×Mé)
27 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRA725c
4,7
Woody fa homokozó
Homokozó - gyerek, fa, fedett, méretek 20 × 120 × 120 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -16 %
17 990 Ft 21 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRA482a7c
4,7 11×
Little Tikes Teknős homokozó felső rész
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, mélység 110 cm átmérő 110 cm
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAms132b
4,7
Little Tikes Go Green teknős homokozó
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, méretek 30 × 96 × 109 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002463
3,8
Woody Fa homokozó fedéllel, 2 paddal, natúr
Homokozó - gyerek, fa, pad, fedett, méretek 20 × 120 × 120 cm (Ma×Sz×Mé)
39 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk001864
Little Tikes Vizes és homokozó asztal, összecsukható
Vizes homokozó asztalok - összecsukható, tartalma: homokozó, vizes asztal, műanyag vízi- és homokozó játékok, hálós játéktároló táska, homokozó kapacitása: max. 20 kg homok (nem tartozék), méretek: 143×74×50 cm, tömeg: 12,5 kg, gyermekek számára 2 éves kortól
59 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00354
4,6 13×
Little Tikes Teknős homokozó
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 23 × 110 × 98 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAms132
Little Tikes Sand & Sea Vizes és homokozó asztal
Vizes homokozó asztalok - tartalma: homokozó, vizes asztal, napernyő, műanyag vízi- és homokozó játékok, homokozó kapacitása: max. 23 kg homok (nem tartozék), méretek: 120×83×48 cm, tömeg: 11 kg, gyermekek számára 2 éves kortól
46 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00353
2,7 10×
Woody kerti pihenő kihúzható homokozóval
Homokozó - gyerek, fa, veranda és előtető, fedett, szigetelt, méretek 143 × 125 × 120 cm (Ma×Sz×Mé)
71 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif7252

Homokozók

Homokozók

A Homokozók kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó homokozók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább homokozók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb homokozók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: homokozók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ