Shop roku Akvizice ApF HU

Hot Wheels - SkullFace mutáns állatjárgány

Termékkatalógus
Hot Wheels - SkullFace mutáns állatjárgány
Hot Wheels - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9181g Termékszám:  ASRT0746775278038

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels - SkullFace mutáns állatjárgány

A Hot Wheels City SkullFace mutáns versenyautója egy olyan autó, amely speciális testének köszönhetően jobban kezeli a kanyarokat és a fordulatokat versenytársainál. A Hot Wheels mutánsokat egy laborbaleset során teremtették meg, már csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy kimászhassanak a föld alól és átvegyék az uralmat a világ felett. Szerezd meg a Hot Wheels új, Mutáns sorozatának darabjait és éld át a föld alatti játszmák biztosította új lehetőségeket! A játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Hot Wheels Skullface autó legfontosabb jellemzői

  • Autó a különleges Hot Wheels Mutánsok sorozatból
  • Egyedi rugalmas és növelhető teste van
  • Nagyszerűen kezeli a nehezen bevehető fordulatokat és kanyarokat 
  • A Hot Wheels autók kiemelkednek minőség feldolgozásuk révén
  • A játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekeknek 

A Hot Wheels Mutánsok állati jók

Hot Wheels városa alatt élnek a mutáns autók. Egy félresikerült laboratóriumi kísérlet eredményeként jöttek létre ezek a félig állat, félig autó lények, akik a föld alatt tartózkodva várják az adandó alkalmat, hogy átvehessék a világ feletti uralmat! A mutánsok nem csak közlekednek, mint egy autó, hanem mozognak, összekapcsolódnak és akár meg is nyúlnak, mindegyik lény egyedi mozdulatokkal és utánozhatatlan stílussal bír. Ezeknek az autóknak a mozgását az állatokéhoz hasonló gerincük biztosítja. Mindegyik modell képes csatlakozni egy másikhoz a kocsi elején és hátulján található részével, így könnyedén hozhatsz létre egy mutáns autókból álló hosszú vonatot. Ezeknek az autóknak saját életük van, és a gyerekek számos különböző történetet alakíthatnak ki velük.

 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Wheels - SkullFace mutáns állatjárgány Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Auto mutant SkullFace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Wheels Auto mutant SkullFace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Auto Mutant SkullFace. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Auto Mutant SkullFace.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ