30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs

Termékkatalógus
Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs
Hot Wheels - 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0300 Termékszám:  887961466393

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs Megszűnt

Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs

A Hot Wheels - Super Ultimate Mega garázs minden gyermek számára csodálatos szórakozást nyújt. Ez a Hot Wheels Mega Garázs több, mint 90 centiméter magas, és akár 140 autónak nyújthat parkolóhelyet. A garázs liftjében egyszerre akár 23 autó is szállítható. De vezetés közben legyen óvatos! Egy hatalmas gorilla, amely képes a garázs tetejére is felmászni, megpróbálja kilökni az autókat a liftből. A Hot Wheels játékszettje - A Super Ultimate Mega garázs tartalmaz egy nagy repülőgépet is, amely egyszerre két autó szállítására képes. Csupán be kell szállni, és máris indulhat a kirándulás. Visszatéréskor biztonságosan landolhat a garázs tetején található leszállópályának köszönhetően. A leszállás után a szórakozás nem ér véget, hiszen a leszállópálya mellett a két autó egy versenypályán mérheti össze erejét. De a verseny itt sem áll meg. A Super Ultimate Mega Garázs a legnagyobb Hot Wheels szett, és rengeteg más izgalmas tevékenységet is kínál.

A Hot Wheels - Super Ultimate Mega Garázs főbb jellemzői

  • A Super Ultimate Mega Garázs 140 férőhelyes parkolóhellyel és lifttel rendelkezik
  • A garázs kompatibilis más Hot Wheels szettekkel
  • A készlet tartalmaz 4 autót és egy hatalmas repülőgépet
  • A játék jó minőségű műanyagból készült
  • Hot Wheels Super Ultimate Mega Garázs játékszett gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott

Autóversenyzés, melynek csak a fantázia szabhat határt

Hogy boldoggá tegye kis autóversenyzőjét, ajándékozza meg a Hot Wheels Super Ultimate Mega Garázs játékszettel. Egy fárasztó nap után felfrissülhet a játék-városban található autószervizben, ahol rendőrőrsöt, autósboltot és autómosót is talál. A Hot Wheels Super Ultimate Mega Garázs játékszett tartalmaz egy hatalmas garázst és emellett négy autót, valamint egy repülőgépet is. A garázs kompatiblis a többi Hot Wheels szettel. A Hot Wheels szettel hatalmas és szórakoztató világot hozhat létre.

Kiváló dizájn

A játék jó minőségű műanyagból készült, amely hosszú élettartamú, és ellenálló a gyakori használattal szemben. Támogatja a gyermekek motoros készségeinek és fantáziájának fejlődését. Mivel a készlet kisebb alkatrészeket is tartalmaz, 5 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas.

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Elemek típusa
LR14 Kész!
Elemek száma
3 db Kész!
Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Elemek típusa
LR14 Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels -Super ultimátní mega garáž. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Super Ultimative Mega Garage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Super Ultimative Mega Garage.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ